to cos:D!!! (1) do zobaczenia co tydzien:D kocham tam przebywac:) blue monday mmmm! (1) Czekolada piernikowa i cynamonowa ponad wszystko! Miejsce ma swój klimacik,... Mart(w)a pycha (1) czesto zamawiam, bo mam niedaleko, najlepsza pizza w mieście super ciasto,... kara
Ania - opinia (1) Trafiłam tam przypadkiem z chłopakiem, wypiłam przepyszną jaśminową herbatę,... Ania zeszli na psy (1) w knajpie bylem kilka dni temu po dluzszej przerwie i na pierwszy rzut oka... Wojtek Nie polecam (1) Czas dostawy 45min, ale pizza nie dobra NIE POLECAM Darek jeden z najlepszych (1) wg mnie to jeden z najlepszych pubuw na gdanskiej starowce, super mega... Yocker KUCHNIA SUPER, OBSŁUGA DO WYMAINY (1) Do Barbadosu chodzę od dwóch lat. Sama obracam się w świecie gastronomi od... Daria OBSŁUGA TO HORROR (1) Pani kelnerka zachowuje się koszmarnie, jest niemiła, wyniosła i prawie na... KASIA to co mogę powiedzieć ro - omijać szerokim łukiem !!! (1) No cóż, nigdy nie brałem udziału w żadych komentarzach dotyczącyh... Maciek1975 Wesele tylko w Trzech Dębach (1) Karczma Trzy Dęby, nasz Dom Weselny, to miejsce bardzo dobrze położone,... Basia i Tomek W takim razie przepraszam (1) W takim razie przepraszam za moja ocene, ale tamta restauracja jest... Asia Pizza rewelacja!!!! (1) Takiej pysznej pizzy jeszcze w Trojmiescie nie jadlem, ciasto jest wyjatkowo... Ignas słabo (1) Na pizze "około godziny" czekałam dwie godziny i 10 minut. W ramach... ania AlF morena. - opinia (1) jeszcze nigdy nie byłem w lokalu, zawsze zamawiam telefonicznie.Jedzonko... AlF morena. Polecam (1) Krótko: smacznie , miła obsługa , duży wybór, ceny jak wszędzie teraz. Jak... Niedzielny gość michał - opinia (1) bardzo przykro mi to stwierdzic, ale do gdanskiego Ferbera, to mu bardzo... michał Rewelacja (1) Na poczatku przeczytalem wszystkie opinie - jest ich juz naprawde duzo, a... Michał Same plusy (1) Bardzo fajna resteuracja z fajnym wystrojem i ładnymi kelnerkami :) ,... Olo Świetna restauracja (1) Z wielką przyjemnością odkryłam dziś całkiem niechcący tę piękną restaurację... mag.