Super (1) Najlepsza pizza 13 mafioso minus czosnek plus pieczarki :D żarłok dla mnie ok (1) mi sie bardzo podoba i nigdy nie mialam zadnych problemow :) monia super klimat! (1) Wczoraj byliśmy z moją drugą połówka na rocznicy i muszę powiedzieć że... Patryk
super ser i sos pomidorowy pod spodem!!!! (1) super ser i sos pomidorowy pod spodem!!!! polecam adam Zaskoczenie (2) Bylem tam w niedziele znajomi mi polecili. Mial byc program dla dzieci tak... Adam bylem tam (1) bylem gosciem tej restauracji i jestem pod wielkim wrazeniem jakosci potraw... marek to nie gdansk (1) Sopot i Monte maja to do siebie,zeby zaistniec i byc konkurencyjnym,to trzeba... mm Super lokal!!!! (1) Polecam wszystkim Zapiecka!!!jedzenie jest naprawde smaczne,porcje sa duze i... Wojt ibanezmaniac - opinia (1) Brakowało takiego miejsca w trójmieście... ibanezmaniac jak juz nie ma gdzie ... (1) w oliwie zawsze bylo kiepsko z kafejkami, i nic sie nie zmienilo - w jednej... zawiedziony psajdo - opinia (1) ceny masakrycznie wysokie, jak za ilosc jedzenia podana na talerzu. jak... psajdo polecam (1) Oststanio byłam tam na obiedzie .Polecam!!!!! Gratuluję nowej strony... kasia Jestem zachwycona! (1) To najpiękniejsze miejsce na kawę (i nie tylko) w Trójmieście :)))) agx wesele marzeń!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Restauracja Hipodrom to wymarzone miejsce na wesele, obsługa jest cudowna... Kaja i Łukasz obsługa!!!!! (1) Około miesiąca temu miałem zamiar zaprosić znajomych do rzeczonej knajpki.... były klient Miejsce z klimatem... (1) Doskonałe jedzenie, dobre wina i wyjątkowy klimat miejsca - do tego w... Yoasia Oszukano nas w chińskiej restauracji Li-du (1) 17. września 2007 r., ok. godz. 16, razem z rodziną (syn i żona)... pvd było tam baaaaardzoi miło (1) Zaszliśmy na obiad. Przemiła obsługa, przepyszne dania, troskliwy... Fiola Wystrój fajny ale klimat.... (1) Wystrój rewelacja-to przyznam, Jedzenie-na talerzu wygląda super ale... aisud Gorąco polecam:D (1) Super miejsce dla osób które mają poczucie humoru i lubią sie dobrze bawić!... Agatka