Szybciej!!!!!! (1) Do jakości i walorów smakowych nie mam zastrzeżeń ale czas oczekiwania na... kamila Rewelka (1) Bardzo fajny, przytulny lokal z klimatem! Obsługa jest po prostu rewelacyjna,... Bart Obsługa (1) Obsługa psuje wizerunek lokalu (szczególnie ten niski koleś, zachowywał się... gre
Najobrzygliwasza pizza na swiecie (1) Pizza w tym lokalu jest okropna, ciasto dwarde, i spalone,maka sypie sie po... kicia Rewelacyne jedzenie, wystrój i obsługa (1) Z całego serca (przez żołądek do serca)polecam tą mała ale jak sympatyczną... Sylwia Można sie ztruć (1) Po zjedzeniu "pierożków aromatycznych" uległam cięzkiemu ztruciu!!!! Lepiej... Ania Morina jest super (1) To już nie jest Gościniec tylko Morina. Naszczęście już nie ma Gościńca :D... Marta smacznie i miło (1) jedzenie smaczne , ceny niewysokie, szkoda ze nieczynne w nocy. jolka :)))) (1) pyszne jedzonko :))))))))) zamulka małe sprostowanie do wypowiedzi pana USW (1) Znam bardzo dobrze te sytuacje i chyba zapomniał pan o kilku ,,szczegółach''.... Obiektywna:) Tomek - opinia (1) Wreszcie miejsce, gdzie nieczujesz sie jak w jadłodajni. Przestrzeń i dużo... Tomek W końcu coś innego (1) Jestem miło zaskoczona wnętrzem. Co prawda widać, że restauracja w rozruchu ,... Aleksandra Ola - opinia (1) Fajny nowy lokal w Gdyni. Oby wiecej takich... Ola Zaskoczenie BIS (1) Restauracja poprostu rewelacyjna, jedzenie wystrój obsługa na najwyższym... Tomek Wspaniała zabawa (1) Polecam wszystkim, którzy lubią się zabawić przy każdej muzyce.... Dagmara najlepsza (1) najlepsza s-w Przybyłem, zjadłem, oceniłem :) (1) A więc dzisiaj udałem się na obiad do restauracji Kresowej Gdańsk ul. Ogarna.... Misiek669 GDYŃSKA MASAKRA PIŁĄ TARCZOWĄ (1) Odwiedzilam Boolvar po raz kolejny i prawdopodobnie po raz ostatni...Pani... Baba kolacja 4 osoby (1) menu nieciekawe,nic zaskakujacego,ani wytwornego jak na restauracje,ktora na... karolina Brawo Panie Właścicielu (1) Weszłam z koleżanką do Boolvaru ok godz. 20 w sobotę. Po kilku zamówieniach... kocur