marcin - opinia (1) odrobina sopotu w gdańsku;) marcin REWELACJA (1) PIZZA REWELACJA OBSŁUGA REWELACYJNA TYLKO TAK DALEJ BUZKA asia - opinia (1) pizzeria ogolnie fajna szkoda tylko ze taka mała asia
żaba - opinia (1) świetna obsługa, jedzenie rewelacyjne palce lizać gorąco polecam :) żaba Pycha !! (1) Jedzenie nad podziw smaczne, obsługa baaardzo sympatyczna. Duży mankament to... petro a mi osobiscie nie podoba sie ten lokal.trafilam na zly dzien obslugi chyba (1) nie mieli wydac mi reszty i poszla wielka awantura.coz pizza nie jest zla ale... kaśka nie polecam (1) Byłam tu na firmowej imprezie. Mięso i ryż twarde i nieświeże. Drinki... Dorota Jak zawsze pysznie (1) Byłam ponownie w tej uroczej małej resteuracyjce. I jak zawsze jedzenie było... monika stefan - opinia (1) Bardzo Fajny lokal. Mają wszystkie programy sportowe i zajefajny ekran. stefan Polecamy! (1) Dwa tygodnie temu mieliśmy przyjemność organizować tam nasze wesele i... dotik RUCOLA (1) kocham was.nie wyobrazam sobie juz zycia bez was.ciesze sie ze sie poznalismy... :D zapraszam (1) drodzy Państwo!!bawiłem sie w clubie 80 w sobote!!nastrój jest wyjątkowy jak... Bartek przepychota (1) Uwielbiam tam jadać, szczególnie u góry, na sofkach. Wtedy sciągam buty i jem... Ewa dobre jedzenie (1) Smaczne jedzenie i super lokalizacja . Strona fajna. Ludzie przeciez to... kolo piotr malootka - opinia (1) Witam, nie da się ukryć,że w poszukiwaniu pięknego wnętrza i niezwykle miłej... malootka cd... POPROSTU DRUGI SWIAT !!!!!!! (1) Do tego konkurs na aparaty za 5 zł ?????? przecież to do śmieci!!!! Zamięcie... KAZZ DOSŁOWNIE DRUGI ŚWIAT..... (1) Dwa światy??????? … chyba „ DRUGI ŚWIAT „ !!!!!! zawiodłem... KAZZ Z Gdańska nad Dniestr, Dniepr, Wołgę (1) Każdy, kto chce wybrać się w kulinarną podróż na Kresy dawnej... Artur Zenio - opinia (1) Dzięki za meczyk. Było super. wszystkim szczerze polecam ten klubik Zenio Radek - opinia (1) Bardzo fajny lokalik. Polecam Radek