Prawdziwa atrakcja! (1) Ja jem bardzo często poza domem, ale czegoś takiego nigdy nie próbowałam!... Hanna Najlepsza restauracja (1) Bywamy w Kresowej od czasu do czasu. Zawsze zachwyca nas najsmczniejszy... Kapelusz polecam !!!! (1) jestem pod wrazeniem .. pierwsza knajpa w gda w ktorej sie zakochalam :))) gosk
Włoski zakątek w Polsce (1) Od 10 lat regularnie bywamy we Włoszech i przez ten czas udało nam się dobrze... Ola Nie jadajcie w lokalu Sphinx w Batorym (1) Tam jadać NIE WOLNO! Dzisiaj podano nam całkowicie surową rybę przykrytą... Michał Drętwo (1) Nie polecam.Jedzenie nie smakowało moim gościom.Zupa grzybowa gotowana na... maksymilian super lokal!!! (1) Znam wiele fajnych knajpek, a La fortunie byłem pierwszy raz. Byliśmy z żoną... grzeniu Idealne miejsce na spedzenie wolnego czasu (1) Idealne miejsce na spedzenie wolnego czasu dex zachecam! (1) Plus za wystroj, plus za pomysl, plus za pyszne czekolady (bananowa... czekoladka nieznany - opinia (1) jak dla mnie to nigdy tam juz nie pujde to jest poprostu speluna. a szkoda... nieznany Super (1) Świetny wystrój, profesjonalna obsługa a jedzenie po prostu suuuupper mordziak Najlepsze śledzie w Trojmiescie! (1) Mniam! RYBA Nędza (1) NIE POLECAM. PIZZA PRZYJECHAłA ZIMNA, A TO NAJGORSZE CO MORZE BYć. NO I TO... BIRDIE Wyjątkowy (1) Bardzo specyficzne miejsce i wyjątkowa muzyka. Bo trudno znaleść podobną... Elf Gdzie się pdział Dwór Oliwski z przed 2 lat? (1) To juz nie to samo miejsce, które było dwa, trzy lata temu. Brak ducha,... Inga Kiszka w karczmie (1) Od chwili zamówienia czekaliśmy na 2 porcje piergów ok.40 minut,i do tego... peesto Pizza serowa mniami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (2) Naprawde dobre jedzonko! Pizza serowa i eskalopki to jest to! Polecam! Natasha polecam (1) restauracja na wysokim poziomie..polecam!!! ANIA porażka (1) 40 min. czekałem na pizzę.Dostałem COŚ o grubości opłatka Z CZYMŚ.Straciłem... zawiedziony Zupełnie inna bajka! (1) Wejście znalazłam przypadkiem. Weszłam..i szok! Tego w Gdyni mi brakowało.... Ninka34