super (1) Po wizycie w lokalu byłem mile zaskoczony obsługą i nie tylko.Jedzenie... Jan Nigdy wiecej (1) Kiedys bylam w tej "zachwalanej" restauracji, ale strasznie sie... Kate do AUTORA JG !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) "szanowny" Panie Gdynianinie ... od razu sprostuje że nie jestem osobą z... Hokej
Mili bramkarze!!! (1) W klubie Barbados jest bardzo miła obsługa. Szczególnie na pochwałę zasługują... Niunia84 Tego mi w Gdyni brakowało !!! (1) Tego mi w Gdyni brakowało !!! Rewelacyjne jedzonko. Niesamowicie miło mnie... Sławomir Lewandowski polecam!!! (1) super jedzenie, miła obsługa (chińczycy są genialni), a polki śliczne ;)... kuk SUPER! ;) (1) I ja mialam okazje goscic i bawic sie w tejze restauracji dzieki ktorej bede... iza32 polecam wszystkim (1) jestem częstym klientem pizzerii ostatnio razem z dziewczyna w piatek chyba... zadowolony m&j - opinia (1) polecam!!! super klimat! brakowało mi w Gdyni takiego miejsca. W dzień... m&j sss - opinia (1) Bardzo miła obsługa smaczne potrawy szanujaca osoby niepełnosprawne... sss Impreza- porażka (1) W tej karczmie mieliśmy imprezę integracyjną. Porcje dla 6 osób straszliwie... Iwona W końcu na prawde włoskie jedzenie!!! (1) Wspaniałe miejsce, doskonałe jedzenie (od toskańskiej zupy pomidorowej można... meggi Polecam :) (1) Resteuaracja o bardzo skromnym wystroju, w bocznej uliczce. Polecam bardzo ze... Arcy uczta dla oczu (1) w sobote znajomi wyciagneli mnie do Andersena na imprezke, lokal generalnie... Madzia Esteta - opinia (1) Wielki nieporządek wokół obiektu. Wstyd!!! Esteta Tego jeszcze nie było!!!!!! (1) Jeżeli ktoś szuka nietuzinkowego miejsca na ploteczki, spotkanie towarzyskie,... Basia2k Porażka...!!! (1) Czy można wyjść głodnym po imprezie integracyjnej? Można :( Jedzenia mało,... niezadowolona REWELACJA!! (1) Poszłam tam kilka dni temu z ważnym dla firmy klientem. Obsługa przez cały... dolcevita Ryba palce licać (1) Odwiedziłem Scampi w jesienny weekend. Skosztowałem zupy rybnej i sandacza w... prr Do Ninka34 (1) Tak się składa, że klientela jest przed 30-stką zazwyczaj, po 30-stce... Oyo