POLECAM (1) Pewnej niedzieli wraz z rodzinką postanowiliśmy zjeść coś na mieście, po... A.P polecamy z calego serca (1) jedlismy 2 razy i 2 razy bylo znakomicie - zalowalismy, ze jestesmy tylko dwa... Wiesia i Herman z Jerozolimy FA-TA-LNE (1) Jedno wielkie naciąganie, porcje coraz mniejsze, wysokie ceny, a jakość od... sandra
nie polecam (1) Bywałam już w wielu lokalach na różnych imprezach i to nie tylko z okazji... Gosia Nie polecam (1) Zacznijmy od obslugi tej pizzerii.. kobieta owszem potrafi byc mila ale tylko... mm ok, ale bez fanfar (1) ogólnie miejscówka dobra, spory wybór potraw w przystępnych cenach... polecam... Tomasz B. super stefano (1) bardzo smaczna pizza,miła obsługa tak trzymać Kasia przyjdż a nie będziesz żalowal (1) ta restauracja jest bardzo schowana ale jedzenie jest super. przechodzilam... basia i rafal Nie polecam (1) Zdecydowanie nie polecam tego lokalu. Byłem tam latem wraz z przyjaciółmi.... Kuba Ignorancja (1) Dwukrotnie zamawiałam pizzę bez jednego z produktów na który jestem uczulona... Monika :) (1) Najlepsza pizza w miescie :D Serek Polecam w 100% (1) Zamówiłem dzisiaj jedzonko na telefon z owej pizzerii i jestem bardzo mile... Als :) (1) REWELKA!:) Jest tylko jeden minus tego wszystkiego...jak już się wejdzie to... Chomik Wyjątkowe miejsce (1) Dwór Oliwski można określić bardzo krótko - to wyjątkowe miejsce, wyśmienite... Agnieszka było cudnie- w zupełnie innym świecie:)) (1) bylismy tam ostatnio z mezem i bylo super, zupelnie inny swiat, jedzonko... niunia Czapki z głów! (1) W minioną sobotę odwiedziłem boolvar.Nareszcie znalazłem to czego od długiego... Pi Niewykwalifikowana obsługa (1) Dotychczas bardzo lubiłam ten lokal, niestety uległo to zmianie. Niedawno... Magdalena jedzenie dobre ale kierowca. (1) jedzenie które otrzymalismy było smaczne szczególnie kotlet i surówki pizza... klient pięknie! (1) cudowne klimatyczne miejsce! jestem zachwycona i wpisuję sie na liste stałych... Olala jaaa - opinia (1) Obsługa bardzo miła(jedyne co mi nie pasowało że zabierano talerz jak zjadła... jaaa