Mari - opinia (1) Byłam na dużej zorganizowanej imprezie i czym prędzej "wiałam" do domu bo... Mari kiepski (1) kiepski lokal z brzydkimi talerzami-wygladaja na tanioche jek w barze... konsument alllllle jaaaazda (1) mozna sie tu pobawic, więcej imprez z saxem proszę johny
Marnotrawstwo !! (1) Inaczej nie można nazwać faktu, że przy tak bogatej i świetnej kuchni oraz... Arni I tak trzymać (1) Wszystko działa tu bardzo poprawnie: jedzenie jest smaczne, nie trzeba na nie... Arni Nie zawodzą (1) Jedynym problemem tego lokalu jest fakt, iż czasami brakuje wolnych miejsc.... Arni Miło, przyjemnie i smacznie (1) Bardzo dobra restauracja, nieco nie mój styl, ale żarełko całkiem smaczne,... ephel do wszystkich zdegustowanych... (1) byliśmy wiele razy ekipą znajomych w gospodzie i zastanawiam sie, czy ci... hanka sajgonka - opinia (1) najlepsza pizzernia w mieście!!!rewelacja!!!super klimat! pozdrowionka dla... sajgonka Kpina (1) Pierożki z supermarketu, makaron wcześniej ugotowany i odgrzany przed... poszukiwaczesmaku.pl Marek - opinia (1) Naprawdę rewelka.Jedzonko PYCHOTA. Marek MILUTKO (1) Warto wpaść na rybke i nie tylko :) Gorąco polecam!!! mloda Pyszne jedzenie (1) Bywam w tej restauracji jak tylko jestem w Gdyni.Jedzenie bardzo mi smakuje(... marta Super Knajpka! (1) Naprawdę miła i bardzo przytulna restauracja! Cisza, spokój i elegancki... Basia Bardzo miłe miejsce (1) Bardzo miłe miejsce pełne dobrego klimatu i ciepła. To bardzo dobry pomysł... b. Nie polecam - pizza nie do jedzenia. (2) Właśnie wyrzuciłem pizze, na którą czekałem ponad godzinę. Pizza była zimna,... Barry jestem pod wrażeniem (1) Byłam w sobote na dyskotece w gdańskim barbadosie. Ogólnie wrażenia bardzo... Karolina Okropna obsługa i jedzenie (1) Byłem tam na wiosne 2007 r. Zupy podano nam po uprzednim podgrzaniu w... babel Czym tu sie zachwycac? (1) Dym to porazka, wystroj calkowicie nieciekawy (majac takie pole do popisu... lamour PIZZA jest SUPER (1) Naprawde super pizza polecam i pozdrawiam radek