ANDRZEJ - opinia (1) WSZYSTKO JEST OK ALE FRANCUSKA TAM SIE KŁANIA JEDZENIE DOBRE ANDRZEJ REWELACJA NA 6+ (1) Ciężko mi wierzyć w tego rodzaju opinie które widnieją poniżej. Byłam w... Kasia Nowicka Najsmaczniejsza pizza! (1) Nie wiem jak wygląda lokal, bo korzystam z dostawy do domu. REWELACJNA pizza,... Aneta
sylwester (1) zeszłoroczny sylwester był rewelacyjny,przepyszne jedzenie,fachowa obsługa i... monia NAJLEPSZA KUCHNIA W GDYNI !!!! (1) może troche drogo ale jak za tak dobrze zrobione jedzenie na prawdę warto!!!... Artur Dobre jedzonko (1) A mi tam się podoba i jedzenie-bardzo dobre, ładnie podane i obsługa-miła,... mła Pizzeria (1) Kiedyś była to jedna z moich ulubionych knajpek..Sympatycznie, miło,... zniesmaczona Urok (1) bylam w owym lokalu wczoraj po raz pierwszy i musze przyznac ze tak... Gabi :) Rewelacyjna pizza i super obsługa!!!!!!!! (1) Najlepsza pizzeria w 3-miescie, bardzo dobre składniki i najmilsza... M :) Miło (1) Od niedawna tam zamawiam i jestem bardzo zadowolony. Jedzenie smaczne,... stały klient łukasz - opinia (1) oby takich klubów w sopocie było więcej łukasz uroczo (1) ....i klimatycznie :) jak wyrwane z bajki, domowe i ciepłe miejsce, idealnie... katariena :) Szczęśliwcy - opinia (1) Serdecznie polecamy Dwór Oliwski jako idealne miejsce organizacji przyjęcia... Szczęśliwcy odradzam (1) coco pierwszy raz odweidzilem jakis rok temu. pierwsze wrazenie bylo bardzo... Si wspaniale miejsce nawet na jedzenie codziennie (1) Jemy tam od kilku miesiecy, min 1/tydzien. Przystepne ceny, ogromne porcje... Jarek OBSLUGA DO WYMIANY (1) DO BARBADOSU CHODZE OD OK 3 LAT I ZAWSZE BYL TO MOJ ULUBIONY LOKAL ,ZAZNACZAM... KASKA mari - opinia (1) Trafilismy dzisiaj z mezem do restauracji przypadkiem i oboje jestesmy mile... mari W Gdyni najlepszy (1) Klub zrobiony na styl warszawki, lansiarski - ale to jest ok. Rewelacyjna... Lila Taka sobie (1) Restauracja podobno jest bałkańska, a jak próbowałem coś zamówić z tej kuchni... Lukasz KOSZMAREK (1) zgadzam się totalnie z tym,co napisano niżej.Za każdym razem jak jestem(a... Sławek