Rewelacja! (1) Po paru latach odwiedzania restauracji i innych jadłodajni trójmiejskich, z... rektor wdu.pl PIZZA Z ROBALEM (1) DOSTALAM TAM PIZZE WEGETARIANSKA Z ROBALEM ALBO INNYM ROZGOTOWANYM SWINSTWEM... anna haha (1) Wszystkie niekorzystne opinie napisała jedna osoba, którą znam :))))))) haha... eddna
Chatka smaku (1) Lokal bardzo ładnie urządzony. Jedzenie świetne, jednak niestety... jp dlaczego raz tak raz tak (1) jak jest kucharz Dawid jest o.k.Czemu nie jest zawsze dobrze? Jeśli idzie się... marin i gosia Wszystko na plus:) (1) Knajpka bardzo ładnie urządzona, przestonne wnetrze w ciepłych kolorach.... allpii Polecam (1) 31.10 zorganizowalismy przyjecie urodzinowe na ok 14 osob w tej... cezary dla hokeja (1) Hokej-czy ty jadles juz w dobrej restauracji?Bylem w Chatce na przyjeciu... Cezary Bardzo fajny (1) Pierwszy raz trafiłem do "Club no.11" zupełnie przypadkowo i od tamtego czasu... Haber bosko! (1) Kika Cafe to urocze, klimatyczne Cudeńko, które wyrosło jak kwiatek w tym... nightlight spróbujcie lepiej :) (1) Rozczarowałam się, bo jadłospis rewelacyjnie brzmiący a tymczasem: sos... asia Mozna polecać (1) Przyznaję rację Tym, którzy twierdzą, ze porcje się zmiejszyłt - to prawda!,... Dorka Mniam (1) Przepyszne jedzenie, miła, potrafiąca doradzić obsługa, jedynie wystrój nie w... Anka Super Pizzeria !!! (1) Bardzo fajna pizzeria i smaczne jedzonko. Polecam pizze 50cm. duże i... Janusz mojalubiona restauracja (1) byłam już ponad 20 razy, w różnym towarzystwie, także wybrednych... Barbara REWELKA (1) Naprawde super miejsce ! Świetny wystrój, obsługa rewelacyjna no a jedzonko... D$ Urocze miejsce (2) Byłam w Zielonym Dworze kilka razy i jak dotąd były to bardzo pozytywne... kasiacl Bardzo smacznie (1) jedzenie bardzo smaczne, duzy wybor az w trzech kuchniach: chinska, tajska i... monika NAJLEPSZA W GDYNI (1) jesteśmy wiernymi fankami tego miejsca i jest to związane ze... Monia&Pati Rozczarowanie (1) Przezyłam rozczarowanie. Miało być przyjemnie, a skończylo się niesmakiem, a... belferka