świeżyna!! (1) na początek: dziwi mnie że nie ma jeszcze komentarzy dotyczących sobotnich... rough MOJA OPINIA (1) Pizza...moze byc, tylko zawsze mi sie wydaje ze ona jakas slodka jest. Duza... madzia jest ok (1) w Barbadosie bywam najczesciej na dyskotece w sobote ogolnei lokal bardzo... paulik
Sioux is Cool a obsluga rewelacja (1) będąc w Gdyni wstąpiłam do restauracji o nazwie Sioux bardzo fajny wrecz... Korola angel - opinia (2) Najlepsze imprezy w 3city:D:P angel rewekacja (1) goscililismy sie w restauracji zochlina i jestesmy pod zachwytem pieknej... gerard z rodzina Szybkie sphagetti (1) Wczoraj zawitaliśmy tam z koleżanką, obsługa na pierwszy rzut oka trochę zbyt... Andrzej net - opinia (1) w karczmie zmienił sie własciciel wiec nie bedzie niespodzianek typu pijaństw... net ŁAŁ..... (1) Nie przepadam ogólnie za pizzą , ale w tym lokalu smakowała mi wyśmienicie... Gabi rozwija sie..... (1) jesli chodzi o ten pub to chyba najwiekszym jego problemem jest ciagla... k.z Mój ulubiony Pub, ma swój klimat POLECAM (1) Mój ulubiony Pub, ma swój klimat POLECAM maciek folia-skałdnik sałatki (1) Jednym ze składników zamówionej w minioną sobotę sałatki okazał sie wielki... Phoebe Polecam!!!!!!! (1) Pizzeria na najwyższym poziomie!Dania wyśmienite zawsze pieknie podane... Agnieszka Zdrojewska Rewelacja (1) WSzystko rewelacyjne i popieram przedmowce-najlepsze kalmary jakie w zyciu... Pati kiepska obsługa (1) Jedzenie smaczne i super drinki. Szkoda tylko, ze jest kiepska obsługa i... Pati Przereklamowane (1) Beznadziejnie zrobiona karta. Jedzenie -nic specjalnego. Na tle innych... Patrycja rewela (1) czekalem w domu ok 30 min. pizza goraca prosto z pieca szybik kierowca placki... kostekgda 16 - 17 listopada (1) Co tu pisać no super bylo !!! Jeszcze raz dziekuje :) Michal SUPER POLECAM !!!!!!!!!!!!!! (1) Super obsługa, bardzo miłe Panie kelnerki. Spokojna i przyjazna atmosfera.... STAŁY KLIENT Szał ciał do 4 nad ranem :) (1) Bawiliśmy się tam wczoraj do 4 nad ranem nie schodząc z parkietu, który... el Martinez