Płyta Redłowska!!! (1) Zdzichu najlepszy wokalista na Pomorzu!! Lokal wypasiony, muza świetna. Szef mega dobre miejsce (1) Trudno porównywać oba ferbery-jedno jest pewne, oba wyróżniają się na tle... JUREK wreszcie cos dla 30latkow (1) Jestem kobieta po 30 tce.Bardzo sie ciesze ze w koncu jest jakis lokal dla... Apia
jedzenie tak, obsluga NIE (1) Nie jestem japonczykiem i moge nie wiedziec co jak sie je, gdzie sie macza i... piotrek Pan Dowozik - opinia (1) Bardzo ładna restauracja. Kelnerki sympatyczne, kierowca bardzo kulturalny i... Pan Dowozik Kasia :) - opinia (1) Ja umówiłam się z obsługą w taki sposób że zamawiam zawsze w godzinach kiedy... Kasia :) BEZSZCZELNY KELNER (1) Cos takiego spotkalo mnie po raz pierwszy- bylismy w czworke w sobote kolo... SONYA Serdecznie polecam! (1) Zamawialiśmy pizze do firmy we Wrzeszczu i po dokładnie 40 minutach... Pewna firma Świetny klimatyczny klub (1) Polecam miejsce, swietne na spotkania! Swietny wybor drinkow, oblsuga bardzo... Monique trendy pizza niezly zart (1) pani ktora odbiera tel, po moim dluzszym zastanowieniu nad wyborem pizzy oraz... zniesaczony moze byc :) (1) bylam tam 1 raz ale bylo w miare ok. Obsluga sympatyczna, wystroj tez... Iza pozdrawiam z anglii (1) Witam i serdecznie pozdrawiam Was Tomek i Asiu z tewkesbury i po raz wtory... Robert Dudek parka (1) byłem ostatnio z dziewczyna na obiadku i musze przyznać, ze jedzonko nam... kris & marta kolejna pomyłka (1) Bylem ostatnio u kumpla na Oruni Górnej a ze bylismy głodni to wpadlismy do... Krzyś urodziny (1) pisze ponieważ robiłem urodziny w Chatce i w związku z tym chciałem... Chris wystawki brudnych naczyń na stolikach (1) obsługa nie ma czasu( pilnowanie barowego blatu) na zbieranie pustych naczyń,... obserwator super (1) rewelacyjne koktaile barman w okularach swiatowej klasy. piotr Niestety NIE POLECAM (1) Właśnie wróciłam z restaturacji. Niestety nie zachwyciło mnie to miejsce. Po... ewa Suuuper miejsce na spotkania towarzyskie!! (1) Po raz pierwszy do Tawerny zostałam zaproszona przez moją kochaną siostrę z... Olcia obsługa to jedyny feler (1) fajny pomysł, ciekawy wybór piw, miejsce dla niepalących i tylko obsługa... Krzy$iek