adunia - opinia (1) aj law Ju do bólu!!!!!!!!!!!!!!;):*:*:*:* adunia wczoraj bylem tam pierwszy raz (2) chodzilem tam jeszcze kiedy istnial punkt, wczoraj przypadkiem wpadlismy i... marcin Wygrana! (1) Wygrałam obiad lub kolację dla dwojga. Dzisiaj postanowiliśmy ją razem z... Anita
Mile zaskoczony ! (1) Miałem dziś przyjemnośc byc na obiedzie w tej restauracji. Super smaczne... Grzegorz z Oliwy Szarlotka z lodami to jakas kpina (1) Bylem w tym lokalu dzis i wiecej nigdy nie pojde, powodem jest szaralotka z... Grzegorz pyszna pizza (1) i bardzo miła obsługa. co prawda nie byłam tam nigdy osobiście, ale jako... Pestka Katia - opinia (1) jedzenie raz było tylko dobre, kolejne dwa razy to totalna porażka. porcje... Katia Witam serdecznie (1) Chciałbym sie podizelić na forum z wszystkimi pewną zaobserwowaną preze mnie... kamilek AinA - opinia (1) BYlismy tam z nrzeczonym kilka razy :) jedzonko pycha, obsluga mila, fajny... AinA Sygi - opinia (1) Fajna restauracjyka z bardzo przystepnymi cenami - polecam kurczaka na ostro... Sygi J. - opinia (1) Miłe, całkiem przytulne miejsce na spędzenie kilku wolnych chwil. Wystrój i... J. Cocolino - opinia (1) Byłem tam już 3 razy i na pewno będę przychodził częściej, REWELACJA!! Cocolino warto spróbować (1) warto spróbować, domowe obiady, smaczna pizza, za dobrą cenę m Czarujące miejsce! (1) Jestem szczęśliwy! Naraszcie! Mały, piękny, cichy zakątek w którym można... mat Byliśmy w niedzielę (1) Klientów nie było zbyt wiele - jak to bywało wczesniej za czasów bufetu... Panga mar - opinia (1) bylem tam pierwszy raz i uwazam ze jest to restauracja bardzo przyjemna i... mar Pierogomania! (1) Super fajna knajpka! Polecam! NZ na wynos (1) od dłuższego czasu zamawiam tu jedzonko i jako miłośnik chińszczyzny jestem... Dennis hm... (1) Kelnerki i kelnerzy przemili..zawsze usmiechnieci..ale co to jest za... Martynka Przytulne i nastrojowe miejsce :D (1) Uwielbiam ten lokal :) ściagam tam mnóstwo znajomych,bo uważam ze jest to... A