barman.... (1) Zawsze lubiłam klub Żak, fajna atmosfera, koncerty i imprezy. Jednak... vesna goraco polecam!!! (1) jedzenie wysmienite, spelni oczekiwania najwiekszego smakosza, creme brulle z... Bartłomiej Wszystko OKi :) (1) polecam ten lokal :) zwłaszcza na panieński wieczór Miła obsługa da się... aga
MEGA Super jedzonko! (1) Jedzenie super smaczne, jedna z najlepszych chińszczyzn jakie jadłem!!!!!,... Konek świetne miejsce (1) oaza wsród kinowych sal, można usiąść odpocząć, poczytać gazete, a nawet... kasik DLA KAZDEGO COS INNEGO :/ (1) Moim zdaniem za duzo tam dziewczyn w stylu Cafe heh, wiadomo w czym rzecz !... Ilovemybabenow maciej - opinia (1) Nie zgodzę się z Panem poniżej. Cico oczarowało mnie pięknym ,niespotykanym w... maciej mona - opinia (1) Barracuda powaliła mnie na kolana już po otwarciu!!!!!!! Od tego czasu jestem... mona Strzał w dziesiatkę!!!! (1) Karczma Zagroda to miejsce pełne ciepła i pozytywnej energii. Obsługa zawsze... Marta Kamila - opinia (1) Miałam przyjemność wraz ze swoimi znajomymi gościć w tym sympatycznym... Kamila cudeńko :) (1) tak, tak, tak, koniecznie!!! bylo pysznie i pięknie, czulam sie jak uzbecka... M. bardzo fajny i klimatyczny klub (1) bardzo fajny i klimatyczny klub Kajka Polecam (1) Odwiedziliśmy El Greco przez przypadek - nasza ulubiona dotąd restauracja na... Marta Wrońska fatalna obsługa (1) Klub wydaje się miły, ale fatalna obsługa psuje pierwsze dobre wrażenie.... Dawid Pierwsza wizyta (1) Byłem dziś z rodzinką. Wszyscy byliśmy bardzo zadowoleni. Obsługa wie co... M czas oczekiwania (1) mielismy z chlopakami zlot meski przy piwku i oczywicie glod nas... Jurgen Serwują jedną z lepszych pizzy w Gdańsku (1) Pizza jest bardzo dobra, chrupiąca, gorąca, dodatków nie żałują. krzysiek smacznie ale w spartańskich warunkach (1) Jedzenie smaczne, ale posiłki bynajmniej nie należące do tanich. Przyjemne... Pablo pyszności (1) Przystępne ceny,a jedzenie jest przepyszne.Uwielbiam kebab i makaron:kurczak... Kasia ania - opinia (1) To że jedzenie jest cudowmne, to jasne. Ale mnie podobał się wystrój, klimat,... ania