Nikotynowa porażka (1) Jadłodalnię dysfalifikują opary papierowowego dymu. Jak można pozwolić na... TomStar NAJMILSZA KANJPKA W GDYNI (1) wlasciciele na serio dbaja o klienta,wystroj- poprawia sie odkad bylam tam... oc nie jedzcie tam!!! (1) jedzenie tutta mai naprawde odradzam! kiedys byłam z mężem i ja zamówiłam... grzes
Świetna alternatywa dla jadłodajni tradycyjnej (1) Jeśli chcecie zjeść smacznie szybko i niedrogo coś zdecydowanie innego i... Cleo Rewelacja :) (1) Gratulacje dla szybkiego rozwoju i niezapominaniu o jakosci oferowanych dan i... R pycha (1) super miejsce, inne niż wszystkie inne w Sopocie. plus absolutnie... ona śWIETNIE!!! (1) Nieczęsto chadzam po klubach ale to się zmieni odkąd do Was trafiłem, od... Zachwycony OSTRZEGAMY----NALEŻY SPRAWDZAĆ RACHUNKI (1) Jedzenie bardzo dobre,ale jeśli chodzi o rachunki to brak paragonów... kasia/marek Nie jest źle (1) W zeszły weekend nasza klasa organizowała tam spotkanie integracyjne po 25... marka nigdy wiecej (1) kiedys to byly czasy a teraz po prostu tragedia, kelnerzy to chyba łaske... milz Jak w domu !! (1) Slow brakuje, jednym slowem WYPAS 1-klasy,klimacik, oferta ,obsluga i muza... Koneser Najlepsza pizza! (1) Najsmaczniejsza pizza w Trójmieście oraz przemiła obsługa! Sróbowałam i teraz... gyraf BARDZO DUŻY PLUS !!! (1) Polecam serdecznie. Moim zdaniem w chwili obecnej nie ma konkurencji w... Marta Siemionko Warto znaleźć inną restaurację (1) Przychodziłam tam z rodziną na niedzielne obiadki, niestety jednak od... Marta + i - (1) Cudowni barmani (w szczegolnosci Pan w okularach i chlopak z dolnego... taki tam ktos "Rezerwacja" stolika (1) Mam wrazenie ze obsluga lokalu (bramka i kelnerzy?) maja dobry biznesc na... Maciek Fajno! (1) Właśnie stamtąd wróciłam, byłam 1 raz. Świetna muzyka, extra wystrój,... losagos DJ Ziętek (1) Szkoda, że tak mało gra ten pan, bo gra fajną starszą muzykę Szkielet szuper jedzonko (1) byłem jadłem polecam super jedzonko!!!!!!! darci Tragedia! (1) Byłam kolejny raz...Kiedyś na zupę czekałam 20 min, a ostatnio otrzymałam... Jula