Właśnie wróciłam (1) I jestem bardzo mile zaskoczona :) Zawsze omijałam tą karczme i zmierzałam do... MoooNa Fenomen + polecam znajomym (1) Zawsze jak jeżdzę po polsce i widzę " Da grasso " tam podożam na obiad.... Arni Justyna - opinia (1) wybraliśmy się na kolację godz.21.20 na wejściu wrzasnęła kelnerka, że... Justyna
Mika - opinia (1) Serdecznie polecam - od momentu pierwszego kęsa w Domu Sushi zakochałam się w... Mika J - opinia (1) Trochę mało miejsca ale bardzo ładnie pachnie J Obsługa super szczególnie przystojni barmani (1) Obsługa jest strasznie sympatyczna,szczególnie męska część czyli niesamowicie... Kate OK (1) dobre jedzenie i mila obsluga poss POLECAM (1) Najlepsze sushi w trójmieście to tego rewelacyjna obsługa i fajny klimat :)... Marta Wojtek - opinia (1) Jadam tam często (przejazdem po pracy),obsługa stara się zaspokoić... Wojtek superowe środy z karaoke:) (1) Swietny klimat, świetne miejsce i świetna środa z karaoke. Super pomysł z tą... Jarek Mieszane uczucia... (1) Witam, byłem dzisiaj w tej restauracji i mam kilka zastrzeżeń, a mianowicie..... czeci Kazimierz - opinia (1) Naprawdę warto pójść na obiad z żoną, znajomymi czy rodzinką. Ceny dość... Kazimierz Kamila - opinia (1) Cudowne miejsce w Oliwie, wczoraj odwiedziłam po raz pierwszy i jestem... Kamila super klub (1) ostatnio bawiliśmy się w 80' i było naprawde super!! Razem ze znajomymi... Madzik Nieciekawie (2) Nieciekawie Obsluga dość miła, i drinki też dobre.Sam wystroj nieza ciekawy.... Monique Polecam (1) Nie się co rozpisywać - trzeba zobaczyć, bardzo fajne miejsce.... Tomek polecam (1) Pizza smaczna. lecz czasem za chrupkie ciasto. Ogolnie bardzo smaczna;] klientka Godna polecenia (1) Niezwykły wystrój, super jedzenie, rewelacyjna lokalizacja. Trochę mało dań... Krzyś Spotter - opinia (2) Dzisiaj bylem pierwszy raz i jednoczesnie ostatni. Ta knajpa jest typowo dla... Spotter Cico - selekcja!!! (1) Cico = zadnych dresów w wersji eleganckiej, żadnych Dod Elektrod i żadnych... Gosia - nowa, ale od teraz już s