Sylwester 2007/2008 (1) Byłam w tym roku na sylwestra w tej restauracji i muszę stwierdzić, że... miłka Loura - opinia (1) Kelner który nas obsługiwal był bardzo niemiły, gdyż po zwróceniu uwagi, że... Loura u szkota (1) knajpa z wystrojem rewelacyjnym. obsloga bardzo mila z ktora mozna sie... Darek
A miało być tak pięknie (1) Razem ze znajomymi odwiedziłam klub zachęcona interesującym wnętrzem. I chyba... Klara Dj:) (1) Miałem przyjemność grać 28.XII w Cico:)Polecam klubik.Jest bardzo sopocki jak... Frisky kAROLINA - opinia (1) To skandal. Czekalam z 30 minut na posilek i jak dostalam to wszystko bylo... kAROLINA sylwester 2007/2008 (1) Naprawdę polecam. Było super! Fajna muzyka jedzenie i wszystko. Gosia Super pub (1) pub z dla wszystkich, gdzie wszyscy są wśród swoich ;) aniela-13 Sylwester 2007-2008 (1) Jedna z najbardziej udanych imprez w ciągu ostatnich paru lat.Przesympatyczna... Magda,Arek i Znajomi Bardzo miła atmosfera !!! (1) W zeszłym roku przychodziłam tam co sobotę potańczyć, grało dwóch przemiłych... Violetta WSPANIAŁE MIEJSCE (1) ELEGANCKA RESTAŁRACIA,KAFETERIA TESZ NICZEGO SOBIE,OBSŁUGA NAKAŻDE SKINIENIE... MAREK klient - opinia (1) no coz... nidgy nic nie ma jak przychodze. Kawa dobra ale szklanki i... klient Sylwester 2007 (1) chcialam tylko powiedziec komus kto organizował tegoroczny sylwester ze... hajdi Pozdrowienia dla osób z nocy Sylwestrowej :) (1) To byla moja druga impreza w tym klubie, bardzo udana. Impreza noworoczna w... Sebastian sylwester -jak już to tylko w CICO- coś wspaniałego (1) Wystrój rewelacyjny, super muzyczka,mogę powiedzieć, ze DJ-e czytają w moich... ewa Uwaga na rezerwacje (2) Wybierając restauracje na romantyczną kolacje we dwoje sugerowaliśmy się... Tomasz Sylwester 2008 (1) Właściciel lokalu nie ma pojecia jak powinien wyglądać Sylwester z klasą!... Rozczarowana polecam (1) goraco polecam.super miejsce na kameralne imprezki. ania Ola - opinia (1) Bawiłam się tu na Sylwestra, było rewelacyjnie :) Ola Nie będzie tam nas za rok (1) Wystrój zaliczam jako pozytywny.Obsługa tez ok(najbardziej miłymi osobami... STOLIK B5