zastanowię się, czy tam wracać (2) zostałam tam zaproszona w 2 rocznicę ślubu, ale przeżyłam rozczarowanie... Aneta obsługa KOSZMAR (1) OBSŁUGA KOSZMARNA- CHŁOPAK KTORY OBSŁUGUJE NIE MA POJECA O PIWIE I O TYM CO... KIC Kotlet mielony a'la zraz a może wyrób zrazopodobny (1) Będąc na zakupach w Galerii Bałtyckiej, poszliśmy z mężem coś zjeść.... Vertigo
po prostu pysznie (1) Świetny wystrój lokalu tworzy intymny klimat sprzyjający rozmowom. Bardzo... Bazyli Tragedia (1) Pizza zakalec, guma bez smaku, nie jadłam gorszej pizzy w życiu. Kucharz... AniaP Jestem pod urokiem (1) Przez przypadek tam zajrzałam i .... jestem zauroczona atmosferą.... Wioleta Warto zamówić!!! (1) Niedawno pierwszy raz byłam na pizzy w Stefano i była rewelacyjna!!! Teraz... Ilona_Sopot Wielka kicha (1) Trzeba przyznać ze nie popisaliście się ani zbyt miła obsługą ani ilością... Andzia Najlepsza pizza w mieście (1) Zawsze samemu dobieram skladniki i polecam pizze z podwojnym serem. Jadalem w... tomekst Rozbój w Cico - zero reakcji!!!!!! (1) Witam, wczoraj czyli 26.IX.2007 byłem z kolegą w państwa klubie, usiedliśmy... Michał Sylwester!!!Mam dwa bilety do odsprzedania!!!!! (1) Piano Club Barbados Piano Club Barbados adres: 80-851 Gdańsk,... artur REWELACJA przez duże "R"!! (1) Świetna atmosfera, przepyszna kawa, przemiłe dziewczyny-właścicielki,... Zosia Para Młoda (1) Mieliśmy tu wesele w połowie sierpnia 2007. Było rewelacyjnie, wszystkim... Szcześliwa Młoda Para :) Tobiasz - opinia (1) Wszystko poprostu super!!! Aż trudno opisać słowami.ten dzień był jedyny i... Tobiasz Co się stało? (1) Dwa lata temu odwiedzałem restaurację niemal codziennie. Obsługa była zawsze... Zawiedziony dawid - opinia (1) Bardzo fajna restauracja z bardzo smacznym japonskim jedzeniem,oraz wystroj... dawid katastrofa!!!!!!1 (1) Nie bardzo wiem skad biorą sie dobre opinie na temat tej restauracji. tyle... Mariusz zmiana w karcie :) (1) Nareszcie coś dla głowy rodziny:) Zawsze podobał mi się klimat, jednak... Tomasz Właśnie wróciłam (1) I jestem bardzo mile zaskoczona :) Zawsze omijałam tą karczme i zmierzałam do... MoooNa Fenomen + polecam znajomym (1) Zawsze jak jeżdzę po polsce i widzę " Da grasso " tam podożam na obiad.... Arni