Marek - opinia (1) Byłem tam trzy razy. Pierwszy raz kilka mies. temu. Klapa. nic się nie... Marek Polecam (1) Dla osób które mogą sobie pozwolić na wydatek szczerze polecam.Pieniądze... Paweł Tomek - opinia (1) Byłem tam i przyznam ze jeszcze czegos takiego nie widziałem wystruj to nie... Tomek
Słaba obsługa (1) Tak, jak smaczne otrzymaliśmy jedzenie, tak rozczarowały nas kelnerki.Nie... zagnywacz Sylwester 2008 .....:( (1) Nie będzie tam nas za rok Wystrój zaliczam jako pozytywny.Obsługa tez... stolik b5 Terndy pizza to jest to (1) jak niktorzy narzkaja na te pizze to chyba byli chamscy co do tej pani i... :)smakosz:) Fajna knajpka (1) Byle więcej takich miejsc w Trójmieście...Jedzenie super.Oby tak dalej... Kasia Coraz gorzej (1) W sobotę 05.01.2007 wybraliśmy się do Sphinxa w Gdyni jako, że jest (na dzień... Eraser Sylwester (1) Dziękuję za wspaniałą zabawę!!! Będę polecał lokal znajomym. Młody 30 letni. Zawiedziona - opinia (1) Nie czuję się uprawniona do oceny klubu, bo w nim nie bywam, natomiast... Zawiedziona Trzymajcie się z daleka (1) Byłem dwa razy w Barbados i obie wizyty to całkowita porażka tego lokalu -... Tomek oczywiście że wracać (1) Droga Pani Tatiano, proszę się nie przejmować jedną opinią. Restauracja z... Ola Nie daja rady z zamowieniami telefonicznymi (1) Byłem głodny.. pizzerie ta mam w odległości kilometra, ale padalo i lipa ze... Garfield Sylwester (1) Spędziłam tu Noc Sylwestrową, wszystko było super, smaczne jedzenie, świetna... Ania :))) (1) bywamy bywamy... do miejsca mamy sentyment z uwagi na jego historię... była... bywalcy not an italian restaurant at all (1) hi everybody, just forget about this restaurant if you want italian food. I... francesco witam (1) Restauracja jest dobra ,a obsłoga rewelacyjna!!!!!!!!!!!!!! Wera A. - opinia (1) polecam! A. Rewelacja... (1) Byłam tam pierwszy raz ale napewno nie ostatni... Już poinformowałam... Agnieszka Sylwester 2007/2008 (1) Byłam w tym roku na sylwestra w tej restauracji i muszę stwierdzić, że... miłka