Super Knajpa (1) Knajpa super,obsluga bardzo mila,muza fajna i klimat. Rudy NIEŹLE ALE ZA TAKIE PIENIĄDZE MOŻNA OCZEKIWAĆ WIĘCEJ (1) Odwiedziłem tą restaurację jako zaproszony gość. Sam bym tam nie dotarł bo... Piotr Drogo a nic specjalnego (1) Danie składa się np. z samego mięsa, do którego należy sobie dokupić jeszcze... Rozczarowana
bez wzlotów (1) zdecydowanie, jak w tytule. W poniedziałek o 15.00 nie było większości dań,... jaja Lokal dla niepalących? Zdecydowanie nie (1) Niedawno mój znajomy zamówił dla nas w restauracji La Vita 8-osobowy stolik... Piotr Klipper (1) zawsze spoko :D elmoł bardzo pyszne, obsługa OK (1) Czepialscy zawsze do czegoś się przyczepią, a tam naprawdę jest OK i kelnerka... kasia Rybka z okienka (1) Jadłem flądrę, którą zamówiłem w okienku Barracudy. Był to wrzesień. Flądra... Beny Beny - opinia (1) Pyszne pierogi, polecam :) Miałem też przyjemność wypić smaczną herbatę z... Beny Beny - opinia (1) Polecam dania meksykańskie, prawdziwy eksperyment kulinarny w dobrym... Beny Sylwester 2007/2008 (1) Miałam przyjemność w tym roku spędzić ten wyjątkowy dzień w tawernie greckiej... Elżbieta wspomnienia po Sylwestrze (1) Wielka szkoda, bo klub fajny, muzyka super, ale organizacja Sylwestra była... Organizatorka Nic specjalnego (1) jedzenie koszmarne! przystawkę podano zamiast obiadu (na zimno) oczywiscie... Kasia06660 galeria baltycka (1) bylismy pare dni temu w galeri baltyckiej z mezem na zakupach i maz poszedl... Kasia olek - opinia (1) fantastyczny klimat bardzo mila obsługa,czekamy na karte stałego klijęta........ olek przegięcie (1) zamówiłem sobie kebab o 15.00, a przywieźli mi o 19.15. chyba robią se jaja ziomek98 jedzenie TAK , reszta PANIE BOŻE PRZEBACZ (1) Ocena może troszkę spóźniona bo po 2 miesiącach ale dopiero teraz doszedłem... Kubol nieświeże?? (1) Witam Byłam tam na obiedzie. Zupa co prawda rewelacyjna ale co do świeżości... mona jestem oczarowany (1) Trafiłem tam dziś po raz pierwszy pomimo prawie roku od otwarcia . Jestem... Kubol Jedzonko pyszne (1) Polecam, restauracja bardzo fajna, jedzonko przepyszne. Polecam Kas