Pozytywne zaskoczenie : ) (1) Dziś przypadkiem tam dotarłam i musze powiedziec że na pewno będę częściej... A. Dobra zabawa (1) Byłam tam tydzień temu z grupką przyjaciół, bawiłam się świetnie do 3 nad... kasia :) - opinia (1) Uważam ,że pub warka to świetne miejsce na spędzenie sobotniego bądź... :)
Bardzo Sympatycznie (1) Bardzo sympatyczna restauracja usytuowana w super miejscu. Wystoj bardzo... M&A duszno i strasznie nadymione.. (1) bylem tam ostatnio i tak naprawde szczerze mowiac to nic a nic mi sie nie... Tomek lizliz - opinia (1) do klubu cico wpadam od czasu do czasu, 12 zl za makaron z warzywami,... lizliz Bardzo Sympatycznie (1) Super jedzenie,super obsługa,super wszystko poprostu... GOSIA Calkiem fajnie (1) calkiem sympatyczny lokal, pizze maja troche mala - ale nadrabiaja to duza... michal Pierwszy raz (1) To było moje pierwsze spotkanie z sushi i ogólnie japońskim jedzeniem.... Alka Paluszki lizać! (1) Pizza rzeczywiście bardzo dobra.I ta różnorodność dodatków.Warto tam zaglądać... Mariolka Godna polecenia (1) Rewelacyjna knajpka. Elegancki wystrój wnętrza i miła obsługa PRZEPYSZNY... Gosia to chyba inny Barbados:) (1) Byliśmy tam ze znajomymi w środowy wieczór, po kinie.Lokal wybrali znajomi,... Emilia Kontrast 2 (1) z taką kuchnią i obsługa i organizacją pracy co najwyżej mogą zagrozić... gdańsk ALEX - opinia (1) Byłam trzy razy. Jak narazie się nie rozczarowałam. Bardzo smaczne potrawy,... ALEX Ania J. - opinia (1) Przepiękna jodła kaukaska przy wejściu, sympatyczna pełna wdzięku pani... Ania J. Warto pochwalić (1) Jest jedna z mojej ulubionej knajpy. Naprawdę warto. Polecam! stały klient Godna polecenia (1) Wyśmienite jedzenie (ostatnio zachwyciły mnie krewetki nasałatach z grzankami... Arek Całkiem miła kawiarnia (1) Wystroj kawiarni calkiem przyjemny, bardzo dobre kawy i ciastka. Cena... Monique Adam - opinia (1) Ceny już od ponad roku wyssane z palca. Potrawy małe, drinki/piwo drogie. A i... Adam Przereklamowany Sopot to i nienormalni ludzie zawitają wszędzie (1) Świetne miejsce, wystrój przyjemny, obsługa bardzo dobra. Jednak nie zawitam... Kuba