Polecam (1) Jestem ze Śląska, mimo to każdorazowo kiedy odwiedzam Trójmiasto korzystam z... Piotr Mazur super !!! (1) odkryłam czekoladownie na nowo... wczesniej super herbataz wiśniówką, teraz... e super (1) poszłam tam "przypadkowo",myslałam,ze bedzie tak sobie,ale pozytywnie sie... asia
kiepściutko... (1) króciutko - kaczka była z domieszką kurczaka a piwo dziwnie mętne :-( chyba... K&A obsługa (1) jedzenie w knajpie bardzo dobre,jedynie obsługa beznadziejna.Byłem co prawda... Marek Bardzo mi się podoba (1) Uważam, że bardzo dobryb klimat i miła obsługa. Basztę polecam najbardziej... Michu czas oczekiwania ... (1) na 2 porcje makaronu - 50 minut to zdecydowanie zbyt długo; wystarczyłoby... Lena polecam! (1) Muzyka, muzyka, muzyka; Wystrój, wystrój, wystrój; Klimat, klimat, klimat.... bimbau ..o czym Wy mówicie??.. (1) ..hmm.. ..tak sobie czytam i aż żal mnie bierze, gdy patrze na te złe... Brombens:) Super (1) Pizze bardzo smaczne, duży wybór, przytsępne ceny a co ważne są super... mr W a r t o (1) Przeszedłem samego siebie - 30 pierogów, potem telefon po taxi żeby dojechać... heaven warrior rewelacja !!! (1) polecam ta restauracje.tak jak tam nie zjecie nigdzie...z ta restauracja... Rolek kuchnia i bar na wysokim poziomie (1) Jestem stałym klientem państwa lokalu. Wracam do niego ponieważ kuchnia... stefan- stały klient może więcej profesjonalizmu (1) Uważamy że kawa w tym lokalu to jakiś żart. Mleko do latte spieniane jest w... Barista i Barmanka hmh,... (1) ... miejsce baaaardzo sympatyczne, fajny wystrój i klimat, knajpa na miarę... Żabianiarze zyja w barze! meggaa (1) Mega klimacik, extra obsluga i jeszcze lepsze drineczki:] no i Dj Kuraa ... a... kasia BEZNADZIEJA (1) Jedzenie okropne!!! Zimne, rozgotowane, z resztek i nie wiadomo czego... BYŁY KLIENT RUSKIE PIEROGI (1) Zamawiając pierogi z kapusta i grzybami po zapewnieniu że nie ma już ruskich... SMAKOSZE za kino i kanapy (1) szczególnie w tygodniu, gdy pusto i muzyka buja dookoła. Kanapowy charakter... mm m - opinia (1) ja ostatnio dostałam brudną łyżeczkę do kawy. w sensie, że uwaloną od ciacha... m