kiepsko! (1) postanwoilem napisac poniewaz jestem niezadowolony! otoz zamowilem ostatnio... zniesmaczony mniam (1) polecam ta restauraje wszystkim, ktorzy lubia jesc przede wszystkim smacznie... Krzysztof Zdziwienie (1) Zdziwiła mnie opinia konsumenta podpisanego pieróg. Otóż, nie klient jest dla... Zbójnik
Dla mnie bomba (1) Super jedzonko,mila obsługa,baaaaardzo duży plus za zakaz palenia !!! POLECAM... Piotr Nie przesadzajcie z tym barmanem !!! Że jest tak cool (1) Byłem wielokrotnie w Cico lokal bardzo mi sie podoba, jedzenie... Stały zadowolony klient ==> Club HADES <== (1) club znakomity ciekawi ludzie bardzo ładny wystrój muzyka też ponadmiarowa... Lisek znakomicie (1) Moim zdaniem jeden z lepszych pubów w 3 mieście. Obsługa pierwsza klasa :)... stefan agnieszka - opinia (1) Bardzo fajny wystrój, zróżnicowane ,,urządzenia" do zabaw to plusy, jednak... agnieszka Tomku, chyba wogóle tam nie byłeś, hehe (1) Oj, Tomku - jeśli wogóle masz tak na imię, bo raz podpisujesz się Tomek a raz... Włodek JEDYNY KLUB W TRóJMIESCIE DLA 30-LATKOW!!! (1) R E W E L A C J A!!!! Długo szukałam czegoś w Trójmieście co zaspokoiłoby... Angela Profesjonalna obsługa (1) Byłam mile zaskoczona nie tylko atmosferą,jedzeniem,ale obsługą bardzo... ZADOWOLONA KONSUMENTKA Z RODZINą Czas Słodko Spędzony (1) Zaprosiłam kilu znajomych w celu posiedzenia, popicia, pogadania. Piątek... Miła Miejsce z klimatem w Sopocie :))) (1) Bardzo fajny lokal,bardzo dobra obsługa,ceny według mnie jak najbardziej... Fazi emila - opinia (1) nie rozumi komu zaley na tym by tak oczerniac ta restauracyjke. chodze tu ze... emila Nie aż taki fajny (1) Próbowałem się wybrać do tego lokalu z grupą ze studiów (podyplomowych dla... Marynarz rewelacja (1) polecam ponieważ naprawdę warto gość jest OK (1) klimat jest OK przez duże O. Naprawde bardzo fajny. Licze na większą ilość... JOSEF Duma regionu (1) Pracuję w Łebie ijuz kilka razy korzystaliśmy z tego wspaniałego lokalu.... Jacek z Lęborka Grazyna - opinia (1) Sympatyczna, miła obsługa. Pracują tam bardzo sympatyczne dziewczyny,... Grazyna Jak dla mnie w porządku. (1) 1.Pizza jest naprawdę smaczna. 2.Przepyszne sosy- najlepsze jakiekolwiek... Ewa