DJS - opinia (1) POZDRAWIAM SYMPATYCZNA WLASCICIELKE DOROTKE! WSPANIAŁE... DJS iwona - opinia (1) kelner nie mial czasu mnie obsluzyc drugi by to zrobil ale musialabym sie... iwona Bogdan - opinia (1) Najważniejsze, że nie można tu palić! Jedzenie lepiej smakuje. Bogdan
Super miejsce (1) jak tylko mam okazję być w Gdyni, to kieruję swoje kroki do tej MIŁEJ... Zadowolona sympatyczna kawiarenka (1) bardzo sympatyczna kawiarenka, ciekawy wystroj, mila atmosfera i... Angel niedziela w pireusie (1) W zatłoczonej restauracji zatrzymała nas przesympatyczna kelnerka dzieki... Joanna skandaliczne zachowanie kelnerek (1) Często w weekend wpadamy do przemiłej kawiarenki Del Arte na kawę i zawsze... Krystyna Pasula Arsen - opinia (1) ceny o 30% zawyżone w stosunku do jakości potraw. ja nie rozumiem... Arsen SUPER OBSŁUGA (1) Czesto chodze ze znajomymi do BARBADOSU i nie podlega wątpliwości ze... Marek co sie dzieje!!! (1) czy tam kucharz sie zmienil czy co?!!! juz stracilem ochote tam przychodzic.... karol polecam (1) a ja rowniez napisze krotko i na temat. jedzonko jest pyszne najbardziej... kasia obsługa za barem fatalna (1) Klub bardzo fajny. Kino oczywiście rewelacyjne i trzyma poziom. Jedyny minus... s-ss Prawdziwy tajski smak w Sopocie (1) Jeśli ktoś lubi pikantne i orientalne dania tajskie to tylko tam naprawdę się... Cleo Canon - opinia (1) Wszystko OK, jedzenie naprawdę smaczne, tylko obsługa fatalna... Canon Wspaniałe miejsce (1) Wspaniałe miejsce! Kameralnie, miło i niezwykle kulturalnie.Bardzo smaczne... Mały Głodek stała klientka (1) Co do obsługi i kucharzy, to nie mam żadnych zastrzeżeń. Wiedzą jak zadbać o... Magda hmm.. (1) nio to sie narobilo, poczytalem wiele opini na temat tego lokalu i... no... kocur Extra (1) club całkiem niezły fajny klimat niezłe imprezy miło i fajnie bez dzieciarni... Adam cos niesamowitego (1) ostatnio mam okazje bardzo czesto stolowac sie w tej pizzeri i jestem bardzo... SPINTER Fajnie, ale... (1) W Andersenie byłam dobrych kilka razy. Podoba mi się klimat, aranżacja itp.... Patrycja