POLECAM!!!! (1) Jedzonko bardzo dobre, obsługa szybka i konkretna!polecamy 8 POLECAMY (1) Fajny wystrój, bardzo smaczne jedzenie. Dobre miejsce na randkę lub spotkanie... jotgol Niezmiennie wspaniałe miejsce (1) To będzie powtórna ocena, bowiem ponad rok temu jedną już zamieściłem. Z... Michał "Beaviso" & Paulina "Paul
moja ocena (1) Pizzeria Karolla jest najlepsza w Trójmieście... Betitka MATEUSZ - opinia (1) zGODZE SIE Z TA OPINA. JA TEZ DOSTALEM ZIMNIE JEDZENIE MATEUSZ Polecamy (1) Urokliwe miejsce o wspaniałym klimacie. Miła, kompetentna i uczynna obsługa.... Marzena i Robert Brak profesjonalizmu i kultury (1) Walentynkowy wieczór spędzony w restauracji Li-du okazal sie... Kama 5+ (1) Krótko mówiąc jedzonko OK! Widać ze się starają bo są od niedawna ale to na... viola jakież moje zdziwienie (2) Bardzo lubiłem ten lokal do czasu .... Telefonu który wykonałem przed chwilą... anoinm z wyboru Pycha! (1) Byłam tam pierwszy raz, jedzenie po prostu rewelacyjne. Niestety zdecydowanie... Kasiulek Tragedia...... (1) Najpierw coś pozytywnego. Duży plus za obługę, miła i sympatyczna. Mniejszy... Ret Walentynki (1) Niezapomniany wieczór: sympatycznie przystrojona sala, specjalnie... Ewka klient - opinia (1) Przykro mówić ale kierownik nie zachęcił mnie do ponownego przyjścia.... klient Pychotka (1) Jedzenie wysmienite,jak na razie miejsce numer 1 dla najlepszej restauracji w... a. fajnie (1) fajnie, bardzo drogo, przydałaby się japońska muzyczka swietne miejsce stefek Wszystko super oprócz obsługi (1) Lokal mógłby spokojnie konkurowac z lokalami na Długiej gdyby nie obsługa-... Klientka Serdeczne podziekowania (1) W tym miesiacu bylem pierwszy raz gosciem Panstwa restauracji.Potrawy... Zbyszek nie dane nam było spróbować.... (1) Do Zochliny przyjechałem ok. 17.15. Zająłem stolik na środku. Nie było tłoku... Michał REWELACJA! (1) Szczerze polecam tę knajpę. Prawdziwie tajskie smaki, pełne egzotycznych... bumboxs Aga - opinia (1) Sam plac zabaw jest fajny tylko trochę za mały...Unikam chodzenia tam w... Aga