KELNERKI (1) Przy prawie pustej restauracji w godzinach lunchu,czas oczekiwania na... Alicja B. pyszne jedzenie (1) jadłam pyszną sałatkę a mąż znakomitą karkówkę..do tego miła i uśmiechnięta... ela hehe.. (1) jak rybka to tylko tam... :) klijęt
tego brakowało w Gdyni!!! (1) Idealne miejce na randki i spotkania w luźnym towarzystwie. Bywam tam... Asia REWELACJA (1) Gorąco polecam! Świetne miejsce, baaardzo smacznie!!!! asia ODRADZAM (1) Byłam tam w tym roku i niestety rozczarowałam się: a)obsługa - lekceważące... SAN Polecam :)) (1) Byłem w Blue Time wczoraj, bardzo miłe miejsce :) Miejsca dużo, miła... Qóba Miały być "Irlandzkie Poniedziałki".... (2) Razem z grupką znajomych tańczących irlandzko skusiliśmy się na reklamowane... k. Bardzo polecam! (1) Spędziłem w tym lokalu walentynkowy wieczór i było bardzo przyjemnie,... Kacper 15 luty (1) ..wraz z moim narzeczonym odwiedzilismy te restauracje poznym wieczorem.. z... Magda K. Kresowa przyjemnosc na starym miescie (1) Koniecznie zamowcie kwas chlebowy, a potem oddajcie sie w rece przemilej... D Warto odwiedzić. (1) Ciekawa lokalizacja. Wydaje sie,że troszke jakby z boku... a jednak w samym... bywalec Natalia - opinia (1) Czytając opinię poprzednika, nie mogę uwierzyć, że to ta sama restauracja.... Natalia Obsługa (2) Niestety jedyne co można zarzucić temu lokalowi, a dokładniej ludziom tam... Bartek zachwycona - opinia (1) chciałabym powiedzieć wszystkim tym ktorzy pisza o tym miejscu złe rzeczy ze... zachwycona Doprowadził nas GPS (2) Lokal położony w niezbyt atrakcyjnym miejscu,z dala od... HIT TRAGEDIA KELNERKI SA STRASZNE (1) NA JAKIEJ PODSTAWIE ZATRUDNILI TE KLNERKI? LOKAL JEST FAJNY CENY... KLIENT OBIEKTYWNY bardzo kipsko (1) Polędwic bardzo słona że chyba kucharzowi cała miska soli i się wsypała..... mateusz Niedoprawione zimne jedzenie (1) Zupa wegierska bez śladu papryki,,niedoprawiona,podgrzana w... HIT Zdecydowanie nie polecam (1) stolik zamówiony na 20 ,dostaliśmy o 20,10,danie zamówione o 20,10 nie... K.S.