rozczarowanie (1) powiem tak, ze spodziewałam sie czegoś lepszego. kelner choć uroczy był tak... k super!!! (1) rewelacyjne miejsce, ale trafienie tam graniczy z cudem! nie wiem czy o to... magda To miejsce zdecydowanie odradzam (1) Procz przyjemnego wystroju ta restauracja to totalna p.... Jedzenie jest... martinez
Liga Mistrzów!! (1) Byłam w piątek na sushi i Pan w okluarkach zrobił mi maka owiniętego... Baska Dobre jedzenie (1) jedzenie dobre,nawet bardzo troche trzeba czekac,ale za to pewnie swiezo... kc Jack i Marysia - opinia (1) W ostatnia sobote przekonałem sie bedąc z dziewczyną o nudności tego miejsca... Jack i Marysia Klient bardziej obiektywny - opinia (1) Nigdy w życiu bedąc w boolvarze nie zostalem źle potraktowany przez kelnerki,... Klient bardziej obiektywny Kodi - opinia (1) W jeden z niedzielnych wieczorów odwiedziłem przypadkowo ten lokal. Na... Kodi Monika - opinia (1) naprawde pyszna pizza, duzo skladników i rewelacyjne ciasto, do tego obsluga... Monika pyszotka (1) dzisiaj bylam tu z rodzina na obiadku, polecona mi wieprzowinke na ostro,... Ania porażka (1) muzyka dla niewymagającego ucha, wystrój bez wyrazu, poza tym jak można stać... Limno DZIĘKUJEMY PANI NATALIO.......;D (1) DZIĘKUJEMY PANI NATALIO.......;D ......... jest ok (1) ja chwale sobie ta restauracje, nigdy sie nie zawiodlam na poledwicy ani na... Asia + + + + + + + + + ... same plusy! (1) Jestem stała klientka miejsca Cico! Polecam pod każdym względem. Zarówno na... karola kiniu - opinia (1) byłem dopiero dwa razy ale już mi się spodobało mam nadzieję że następne... kiniu KELNERKI (1) Przy prawie pustej restauracji w godzinach lunchu,czas oczekiwania na... Alicja B. pyszne jedzenie (1) jadłam pyszną sałatkę a mąż znakomitą karkówkę..do tego miła i uśmiechnięta... ela hehe.. (1) jak rybka to tylko tam... :) klijęt tego brakowało w Gdyni!!! (1) Idealne miejce na randki i spotkania w luźnym towarzystwie. Bywam tam... Asia REWELACJA (1) Gorąco polecam! Świetne miejsce, baaardzo smacznie!!!! asia