7- nie kradnij! (1) Po raz pierwszy odwiedziłam wczoraj to miejsce. pierwsze wrażenie-świetna... uboższa o stówke klientka pyszne frutti di mare (1) spośród wszystkich cech tej miłej knajpki na najwyższą notę zasługuje... lisa porażka co tu gadać i to niby ma byc restauracja (2) 1- długo sie czeka zanim ktos sie toba zajmie 2- wiedza kelnerów na temat... Konrad
catering na tip top... (1) Dziękuję wam za wspaniałe przyjęcie urodzinowe! Za namową rodziny... zadowolona solenizantka z gdyni Świetna pizzeria - polecam! (1) Świetna obsluga, ujmujacy wystroj i wyborne jedzenie - to wlasnie Gruby Benek... Piotrek pub - ok! jedzenie - nie. (1) Jako pub może i spełnia swoją funkcję, ale ja byłam tam z chłopakiem, żeby... Ania polecam wszystkim (1) Przeczytałam z ciekawości opinie o malinowym ogrodzie. Z większością z nich... Ania P. Rozczarowanie (1) Bylam po raz pierwszy (i ostatni) w styczniu. W lokalu zimno, natretna... szyzska Szanowni Państwo! nie przesadzajcie..... (1) ..jestem klientką 4 Stron Świata od ok. 3 lat. Odwiedzam restauracje... sylka MA COŚ W SOBIE:) (1) ano jacha jest troche trendi ale jest ogolnie z****iaszczo, najlepiej jest... odwiedzający czasem najlepsza w Gdańsku (1) Pizza jest rewelacyjna, dania obiadowe też bardzo smaczne, ale pizza jak... aga wiadomość dla szefa i kucharza (1) Dziękujemy za pyszne jedzenie.Zostałyśmy bardzo mile zaskoczone tak... klientki nie zle miejsce (1) Od pierwszego momentu zafascynowały mnie ilości różnorodnych piw- niesamowite... mala Opinia (1) Bardzo dobre jedzenie i wysmienita LaBomba :) No i jest gdzie zaparkowac!!! Tomek Ann - opinia (1) Byliśmy w tej restauracji w ubiegła sobote i sie rozczarowalismy.Długo trzeba... Ann super żarcie (1) restauracja przyjazna dzieciom,dla niepalących,polecam maklube i wyborne... smakosz Super fajne miejsce w Centrum Gdyni (1) Super Miejsce w Centrum Gdyni Widok jest rewelacyjny jak będzie lato to będe... Kajetan Trochę wyrozumiałosci...:) (1) Ludzie nie przesadzajcie, nie jest tak zle, ja byłam w 4 stronach dzisiaj i... magda pizza (1) Pizza godna polecenia i cena w promocji też dobra. Obsługa na sali bardzo... oko POLECAMY (1) Miejsce godne polecenia. Mimo iz jest na uboczu warto sie pofatygować.... EWA S