Gdyby nie ceny to super. (1) Ceny cały czas idą w górę ... teraz za danie z zupką zapłacicie 12,5zl~ gdzie... m misiek - opinia (1) Muszę wysłać żonę na przeszkolenie do Waszego kucharza....pychota... misiek Stanowczo odradzam (1) Kiedyś byliście moją ulubioną pizzerią, ale było minęło. Najpierw sprawa z... Eraser
Bardzo miły adres (1) Jedzenie dobre, bardzo miło mnie zaskoczyła obsługa. Kredki dla dzieci i... Mirek Bardzo długie czekanie (1) Słaba restauracja, obsługa ślamazarna, czas oczekiwania na posilek nieznzny,... Mirek jr - opinia (1) bardzo mila obsługa . Szczególnie dwie panie kelnerki jedzenie smaczne... jr Może być (1) Jedzenie smaczne, szybko podane, szkoda tylko tych kelnerek tyle muszą biegać... Blacha Manhatan BArdzo się pogorszyło:( (1) Kiedyś jedzenie w pasibrzuchu było dużo lepsze.. Frytki przesączone olejem,... Blacha wspaniale (1) bylem tam wczoraj pizza wspaniala przepyszne skladniki widac ze swieze i... dawid a na imię jej było A....a (1) to że Patio położone jest na uboczu jest jego atutem, latem gdy zwalają się... Laslo szyzska - opinia (1) Wycieto z mojego postu zdanie o tym jak przechorowalam noc po wizycie w... szyzska totalna kicha !!!!!!!!!!! przereklamowane (2) Totalna kicha !!! Toalety śmierdzące, brak papieru. Kelnerka niemiła,... X cico sie zmienia... (1) roznie bywa w cico, 8.03 byla pani w lateksowej spodniczce plus pare... w MOLO SUNSET-THEESALONIKI / GREECE /CDN...... (1) Nie zapomniał jednak o nas !!! i wrócił po chwili przynosząc ze sobą... M@rcin MOLO SUNSET-THEESALONIKI / GREECE (1) Dzięki licznym wizytom w El Greco przywołałem swojej duszy przez żołądek... Marcin Super! (1) Pruszczańska "Karolla"to nie tylko świetna pizzeria, ale i genialny pub ;) Monika Lokal pierwsza klasa !!! (1) Wybrałem się tam z narzeczoną w dzień kobiet i bylem bardzo zadowolony nie... Marcin Wspaniały wieczór... (1) Wraz z moim narzeczonym wybrałam sie do restauracji Tutta Mia z okazji... Karolina Dziękujemy za pyszne popołudnie! (1) O walorach smakowych można by długo opowiadać...nie ma potrawy która nie... Monika i Paweł mała wtopa (1) kelner miły i uczynny, jedzenie smaczne ( to co nam udało się skosztować) ale... baboo78