Re: UWAGA!!! (1) Ciekawe jaki to był dzień tygodnia? Zapewne sobota lub niedziela? W dni... becouse grzegorz - opinia (1) p.Tatiana jest rewelacyjna,bez niej knajpa była by bez klimatu iuroku. grzegorz StS - opinia (1) mrok w puszcze... uwielbiam ten pub ^^ StS
Klasa to klasa (1) Jedzenie pyszne, obsługa przemiła i nienarzucająca się, dania pięknie podane,... Bea Opinia (1) Świetna kuchnia w przyjemnej atmosferze! WARTO skorzystać!!! Jarek Jedno słowo - PORAŻKA (1) Zamówiłem na spotkanie z klientami 12 obiadów na umówiona godzinę, przy czym... MARCIN odlotowe miejsce (1) śniadania suuuuuuper, wielkie bagiety ze świeżymi warzywkami, pierogi domowe,... pj jedzonko (1) Byłam w Chatce Smaku ze trzy razy i jestem pewna, że nigdzie nie jadłam... Kasia TA OBSŁUGA TO JEDEN WIELKI SKANDAL!!! (1) Marzy mi się świętowanie Patryczka i TO powinno byc najlepsze miejsce, ale..... magda Super pojazd !!!! (1) Uśmiałem się jak jedzenie przyniósł koleś w chełmie zadałem pytanie czemu... jurek Super jedzonko za super ceny (1) Nie wiem jak jest w lokalu bo zawsze zamawiam jedzonko, ale jest naprawdę... cleo odradzam (1) Po wizycie w tej "restauracji" z całą stanowczością stwierdzam, że niegdy już... Gosia brrr (2) wyprawialiśmy tam swoje wesele. Zajęci tańcami i zabawianiem gości nie bardzo... Kaśka Malinowa poczekalnia (2) Jadam w Malinowym Ogrodzie raz na miesiąc, dwa i rozumiem, że nie jestem... kasp Bardzo smacznie i z klimatem (1) Nareszcie nowa restauracja we wrzeszczu bardzo fajny klimat i wystroj... gogo Moje zdanie. (1) Byłem ze dwa razy na weekendowej imprezie i moje wrażenia są następujące:... cokolik Kapitalne miejsce (1) Klimatyczny wystrój w połączeniu z oryginalnym brzmieniem w tle - tworzy... Konsumentka OMIJAĆ Z DALEKA!!!!! (1) W Trójmieście mieszkam już prawie trzy lata. Lubię tutejszą atmosferę i... Justyna zmarnowana szansa (1) lokal we wspanialym miejscu, przyjemnie urzadzony ale niestey obsluga bardzo... Iwona rewelacja (1) kto napisal ze obsluga fatalna to sie myli bo dzieki tej bosludze wiekszosc... karol