jest ok (1) ogolnie klub jest ok i rozkrecaja sie coraz lepsze imprezy zachecam do... Rafał obsługa (1) Ogólnie wszystko jest fajnie-wystrój, menu..kiedyś przychodziłam tam... asta jaka dobra pizza... (1) Bardzo smaczna, na pewno bede jeszcze wpadac na pizze, szczegolnie po... cs
Słaaaabiutko (1) Jak na tak świetnie wyglądający lokal, jedzenie było na bardzo niskim... Mai Thi zenada (1) byłam ostatnio w wedlu i ku mojemu zdziwieniu wszystko odbiega od... xena Zadowolona (1) Restauracja godna polecenia, bardzo miła obsluga. Jedzenie bardzo dobre,... Monika Niestety........... (1) ale się rozczarowałam, niestety ale te 1200 to chyba za mało aby opisać moje... Ania awo - opinia (1) Do niedawna bylam częstym gościem lecz ostatnio zauważyłam, że jedzenie jest... awo Miło... lecz tylko jeden raz! (1) Miejsce przyjemnie urządzone, obsługa sympatyczna, jedzenie smaczne, jednak... Aneta BEST PUB JEST SUPER (1) UWIELBIAM TAM CHODZIC CZUJE SIE TAM REWELACYJNIE , MOZNA TAM BARDZO MILO... ZOSIA do Hokeja (1) "jak nie stać na 5 gwiazdkowy to idź pan do 2 gwiazdkowego" dla mnie właśnie... sebkovitz Pierwsze koty za płoty (1) Odwiedziłem restauracje w weekend. I cóż obędzie się bez rewelacji. Kelnerki... gogol Jadwiga - opinia (1) POzdrowienia dla kucharza, kory zrobił przepyszny makaron z krewetkami.... Jadwiga PYCHA (1) Tego od dawna brakowało dla lubiących makarony i nie tylko slawomirz klijenci (1) Super jedzenie,miła obsługa ogólnie super,napewno będziemy częstymi bywalcami. kjijęci BRAK KOMPLETNEGO MENU. (1) WCZORAJ(W PIATEK)BYłAM Z MEZEM W RESTAURACJI ZAMOWILISMY MAKARONY KELNER... ANNA Hania - opinia (1) Byłam 2 razy.Pizza poprawna,danie dziecięce też ale kiełki i sałatka z... Hania Górale u Ceprów (1) Trafiliśmy do kawiarenki w dniu dzisiejszym. Usiedliśmy z wrażenia. Wystrój... Jurek i Halina Re: UWAGA!!! (1) Ciekawe jaki to był dzień tygodnia? Zapewne sobota lub niedziela? W dni... becouse grzegorz - opinia (1) p.Tatiana jest rewelacyjna,bez niej knajpa była by bez klimatu iuroku. grzegorz