BETI - opinia (1) BARDZO PRZYJEMNE MIEJSCE, BARDZO DOBRE JEDZENIE, SYMPATYCZNA OBSŁUGA, A CENY... BETI :))) (1) Świetny lokal :) Super zabawa :) emi co to za ochroniarze !!! (1) Jestem urazona postepowaniem ochroniarzy w tym klubie... skoro ludzie... Urazona
...I wszysko jasne (1) gratulacje dla Caleni:)widze ze ostro sie przejela ta nasza namiastka raju Duchu tak sobie :( (1) Z przykrością odradzam, a szkoda gdyż jedzenie mają smaczne. Sprawa kuleje... Tasior KOSZMAR KOSZMAR KOSZMAR (1) Bardzo droga, za 2 dania zapłaciłem 100zł - w cenę dania nawet nie jest... DAR jak (1) knajpa w ktorej nie ma wydzielonej przestrzeni dla palacych moze byc fajna?... iza Fajna knajpka (1) Bardzo fajne miejsce. MOżna się spotkać z kumplami przy piwku w przyjemnej... Kratos Polecam (1) Nic dodać nic ująć pełen wypas Sopociak Bardzo przyjemny pub z super obsługą!!! (2) Bardzo fajny pub, super wystrój i klimacik !! Muzyka OK, nie jest wcale... Jurek kwa - opinia (1) najbardziej klimatyczne miejsce w Gdańsku. Polecam wszystkim :) kwa hm (1) za taką cenę czekolady spodziewałam się czegoś lepszego, obsługa taka sobie,... kwa kwa - opinia (1) Miejsce w dobrej lokalizacji, swietny wystroj, tylko trochę zimno i chcąc... kwa Polecam (1) Bardzo mi się podobało w Clubie 80. Jedzenie pyszne, szczególnie polecam... taka jedna Super (1) Super miejsce, pub z klimatem chętnie przychodzimy tam z przyjaciółmi, jeśli... Aga Jedna z najlepszych restauracji w Trójmieście (1) O wyjątkowości tej restauracji świadczy tłum gości, to jest jej najlepszą... Primavera suuuperrrrr (1) bardzo mi sie podoba i nie zgodze sie z pani opinia jest pani poprostu... Mysia Rozczarowanie ? (1) Jak jestem w trójmieście często odwiedzam ze znajomymi aquapark i klub.Tak i... quadro33 sympatycznie (1) Parę dni temu byłam pierwszy raz na obiedzie w boolvarze. Na danie czekaliśmy... Obiektywna rewelka!!!!!!!!!!! (1) dockers jest świetnym miejscem na spotkania z przyjaciólmi...a także na... ewa i maciek