REWELKA (2) Wspaniale miejsce na spedzenie czasu w wyrafinowanym, spokojnym i bardzo... Mr J Agata - opinia (1) Mi osobiście w sopockim Ferberze podoba się bardziej niż w Gdańsku, choć obie... Agata SUPER MIEJSCE! (1) JAK SIĘ OKAZAŁO TO BARDZO SYMPATYCZNE MIEJSCE GDZIE NAWET W ŚRODKU NOCY... IGA
OBURZAJACE W TYM LOKALU PODAJE SIE JEDZENIE BEZ SZTUĆCÓW (1) Dzis byliśmy w barbadosie ze znajomymi i po raz pierwszy spotkałam się z... Kasia skandal (1) nie dość że kelnerkę musiałam łapać gdy podeszła posprzątać sąsiedni stolik... Marta ela i marek - opinia (1) po zmianie wlaściciela klimt jest super,obsluga bardzo mila,jedzonko palce... ela i marek ;) (1) Niewiem co chcecie od Cafe Ferber, co prawda nie bylam jeszcze w gdańskim,... Anna walentynki (1) wieczór walentynkowy spędzony w Estragonie był naprawdę wyjątkowy:)pieknie... megi Dawna "Pod Banderą" przyjaźniejsza (1) Po remoncie lokal nie ma nic wspolnego z nazwą.Wczesniej było ciepło" i... Turysta Nie polecam (2) Zamówienie na telefon z Przymorza do Wrzeszcz dodatkowo płatne 2 zł. Grube... Tom Dla mnie obsługa miła (1) Dla mnie obsługa miła, ale chyba za czesto sie zmienia. Jedzenie niestety... Matylda gdy :) (1) :) Stella UWAGA!!! (1) Nie polecam dostaw do domu.. dwie godziny i nic, po interwencji pozwolono... Niezadowolony klieny Jest naprawdę dobra. (1) Nie mam zastrzeżeń co do tej restouracji Aleksandra POLECAM!!!! (1) Jedzonko bardzo dobre, obsługa szybka i konkretna!polecamy 8 POLECAMY (1) Fajny wystrój, bardzo smaczne jedzenie. Dobre miejsce na randkę lub spotkanie... jotgol Niezmiennie wspaniałe miejsce (1) To będzie powtórna ocena, bowiem ponad rok temu jedną już zamieściłem. Z... Michał "Beaviso" & Paulina "Paul moja ocena (1) Pizzeria Karolla jest najlepsza w Trójmieście... Betitka MATEUSZ - opinia (1) zGODZE SIE Z TA OPINA. JA TEZ DOSTALEM ZIMNIE JEDZENIE MATEUSZ Polecamy (1) Urokliwe miejsce o wspaniałym klimacie. Miła, kompetentna i uczynna obsługa.... Marzena i Robert