polecam (1) bardzo sie ciesze, ze w koncu na Oruni jest gdzie pojsc zjesc w milej... Ania SUPER KLUB (1) Klub fantastyczny :) mega wystrój, super obsługa, piękne kobiety i genialna... Mati pizza (1) jak do tej pory jadłem u nich tylko pizze. pizza jest powtarzalna, smak,... kaden
Zachwycona - opinia (1) Co tu dużo mówić- REWELACJA! Wyborne jedzenie, elegancki wystrój, przystępne... Zachwycona Obsługa.... (1) Piszecie o zachowaniu kelnerki, kelnera które Wam sie nie spodobało, ale skąd... Ania wporzo (1) Smaczna pizza w normalnej cenie. W lokalu bez szaleństw.Czysto,schludnie... miki nareszcie fajny klub w trojmieście (1) Byłam ostanio na imprezie super wystrój klimat fajany. Do tego można dobrze... MARIA bardo smaczne jedzenie (1) Jadam w tej pizzeri regularnie i nigdy sie nie zawiodłem, naprawde polecam klijent Takiego chamstwa nie widziałam jeszcze (1) Wczoraj miałam okazje być pierwszy i ostatni raz w tym miejscu (dyskoteka)... pelle uroczysty obiad (1) fachowa obsługa, eleganckie nakrycie stołu oraz przepyszne jedzenie za... marcin Osbługa - buractwo (1) Lokal ok, na tle innych podobnych dobry standard. Państwo kelnerstwo wstyd,... tomash_ Urodziny - 18nastka ... (1) Hm. Ja jak najbardziej polecam. Wraz z dwoam koleżankami zrobiłyśmy tu nasze... broks zero rewelacji (1) nastawieni sa tylko na wyciaganie kasy w zamian daja malo naprawde malo....... robert Cletic Pub (1) Super fajne miejsce nie za duże, klimatyczne :) polecam :) 123564@wp.pl supeer!!!! (1) knajpa naprawda suuuuuper.klimatyczna obsluga exstra zwlaszcza pani alicja :}... bonus Oh Wedel (1) Pyszne smaczne czkolady. Zawiodłem sie jedynie deserem lodowym za 19 zł. Za... gorgo Już - opinia (1) Zajrzeliśmy wczoraj na spaghetti. Pełno ludzi, prawie wszystko zarezerwowane.... Już REZERWACJA... (2) Chcialam zarezerwowac stolik na 10 osob. Od razu- po wejsciu- zostalam... olga SUPER !!! (1) Najlepszy klub w Trójmieście, mający niesamowity klimat oraz przemiłą obsługę... Stały klient Prawie jak u Kafki... (2) Siedzisz sobie w klubie nocnym i pijesz piwko, tańczysz, prosisz kogos do... Fafa