Aga - opinia (1) Nie jest zla,ale ogolnie przyjmujac jedzenie nie jest jednolite... a powinno,... Aga MXM - opinia (1) Fajna knajpka, ale w przeciwieństwie do tej w Gdańsku na Abraham wymaga dużej... MXM pogorszenie (1) często zamawiałam jedzenie z Parmy, niestety ostatnia dostawa była nie... Basia
Do kolegi "kamilka" (1) A kolega jak taki zbulwersowany był zachowaniem rzeczonej kelnerki, to może... mła Super MEGA Pizza (1) Polecam pizzę MEGA oraz zestawy obiadowe,które są naprawdę smaczne i przede... Mariusz Nie ma LEPSZEJ! Ta jest NAJLEPSZA! (1) Najlepsza Restauracja Chińska w Trójmieście! Dla miłośników tej kuchni... K. jak w domu (1) zostałam tam zaproszona na kolację..spokojna uliczka,niepozorny domek a w... Angelika Wspaniałości!!!! (1) Jestem zauroczona tym miejscem od momentu gdy pierwszy raz przekroczylam jego... przyjaciolka:-) KOSZMAR (1) ta restauracja bardzo się popsuła od czasu kiedy bylam tam pierwszy raz.... kasia PYSZNIE!! (1) TAKA NIEPOZORNA RESTAURACYJKA I MIłE ZASKOCZENIE!! JEDZONKO SUPER SMACZNE I... LUKASZ polecam (1) Obsluga wyjatkowo mila i dbajaca o klienta (i jego zachcianki:-)). Jedzonko... karola Królewna (1) Mówię do żony:Dajmy im szansę trzeci raz. I poszliśmy na obiad w jakiś... Mario Asiunia - opinia (1) Bywam tam bardzo często, szczególnie lubię sobotnie imprezy, ale zauważyłam... Asiunia POLECAM :):) (1) Czekoladownie,,znalazlam''w czerwcu.Od tej pory regularnie ja odwiedzam wraz... Juti Selekcja kontra rezerwacja (1) Byłam w Boolvarze raz i nie zachwycił mnie w najmniejszym stopniu. Co prawda... Patrycja Osobiście polecam (1) ===P===O===L===E===C===A===M=== PIZZE polecam Uwielbiam ;-) (1) Byłam już tam kilka razy...i już zaciągnęłam tam koleżanki i chłopaka i każdy... Aga Świetne miejsce (1) nie zgadzam sie z tymi negatywnymi opiniami,o których czytam w... tonka Niemiła i nieprofesjonalna obsługa... (1) Jestem w szoku jak niemiła i agresywna osoba odbiera telefony w sprawie... Marek ;] (1) Kelnerka magda,blondynka jest beznadziejna,bo zle traktuje... gosc