KOSZMAREK (1) zgadzam się totalnie z tym,co napisano niżej.Za każdym razem jak jestem(a... Sławek OMIJAĆ !!! (1) BYLEM W MIARE STALYM KLIENTEM, TRAFILEM DO SWOJAKA PO PRAWIE ROCZNEJ... ROZCZAROWANY Sebol - opinia (1) W DROMADERZE podabał mi się tylko wystrój, cała reszta NIE!!! Porcje w... Sebol
Edyta - opinia (1) To wspaniałe miejsce dla miłośników dobrego jedzenia! Bardzo dobra obsługa,... Edyta Miejsce magiczne (1) Miejsce magiczne! Gorąco polecam. M. super pizza! (1) Kolejny raz zamawiałam u nich pizzę i jedzenie bez zarzutu. Szybka dostawa -... Sopocianka bardzo duży plus ;-) (1) Serdecznie polecam wszystkim, którzy chcą dobrze zjeść i miło spędzić czas.... M. Beznadzieja (1) Jedzenie nie smaczne przesoloone!Obsługa nie ciekawa brod na sali i w... nata Pyszności! (1) O lokalu słyszeliśmy wiele i w końcu udało się skonfrontować opinie ze stanem... 999 Witamy tu Nowożeńcy z 29.09.2007. (1) Po powrocie z podróży poślubnej chcielibyśmy złożyć ogromne podziękowania dla... Gorąco polecamy i pozdrawiamy Ka pysznie (1) bywam w taj restauracji od kilku dobrych miesiecy i musze przyznac ze ani mi... ogrodnik Nic specjalnego...z wyjątkiem jednego rewelacyjnego.. (1) Pleskawica kompletnie nieprzyprawiona-raczej kotlet mielony z papryką. A... Cleo POLECAM!!! (1) Kilka dni temu byłem w Big Blue i o ile do knajp wizytowanych po raz pierwszy... Melas Nic dodać nic ująć po prostu super! (1) Bardzo polecam to miejsce, byłam tam wczoraj z moim Ukochanym i naprawdę... Kinga Bardzo ciekawe miejsce!!! (1) Naprawdę jestem zaskoczony in plus! Gratuluję szczególnie obsługi. Pełen... Rafał Fantastycznie (1) Nowy lokal z oryginalnym wystrojem i niepowtarzalnym klimatem, a do tego... Krzysiek bajkowy żurek (1) zawsze jak tam jestem to zamawiam żurek, jest wyśmienity. młoda miła obsługa... arek k przepyszne jedzenie (1) atmosfera cudowna, jakosc potraw genialna -zeberka -jak najbardziej polecam,... Kasia Zmiana miejsca restauracji Rozmaryn w Sopocie (1) Wielka przesada z 10 procentowa oplata za serwis do ogolnego rachunku!!! Np.... smakosz wloskiej kuchni nic specjlanego na kawe można wpaść ale jedzenie nic specjalnego (2) Ogólnie to sałatki z mrożonek chyba z mikrofali bo na patelni to te mrożonki... bum