Zupełnie inna bajka! (1) Wejście znalazłam przypadkiem. Weszłam..i szok! Tego w Gdyni mi brakowało.... Ninka34 przydal by sie remont (1) napisze krotko .. jedzenie dobre obsluga bardzo mila sala czysta zauwazylem... alek 70 mhmmmmmmmmm (1) strasznie tam zimno! alka
asia g - opinia (1) Miejsce jak najbardziej godne polecenia- fajny klimat, sympatyczna obsługa a... asia g GORĄCO POLECAMY (1) Mieliśmy wesele 22-09-2007r. na sali bursztynowej. Rewelacja, sala... Asia i Jacek Rewelacja (1) Aż wstyd się przyznać .. w zeszłą sobotę byłem tam pierwszy raz ... Od teraz... AK swietna pizzeria:D (1) byłem ze znajomymi ,troche przypadkiem ale sie nie zawiodłem.duza pizza i... smakosz Polecam!!! (1) Fajny klimat piwniczny, wygodne kanapy, dobre drineczki :) i przede wszystkim... G. Świetnie (1) Byłam wraz z koleżankami w ostatni piątek, obsługa fajna (barman z tego... Dominika Fajne miejsce dla Ciekawych Ludzi (1) To fajne miejsce dla ludzi, którzy są pozytywnie zakręceni. Dobre żarełko... Pozytywnie zakręcony Gorąco polecam (1) słyszałem bardzo dużo pozytywnych komentarzy na temat tej restauracji ale że... Krzysztof Smacznie i stylowo (1) Miejsce jedyne w swoim rodzaju, orientalny klimat zachwyca, potrawy... Ania Obsługa - Tragedia (1) Byłam dwa razy - bo "warto dać szansę" W Tajlandii byłam jakiś czas temu na... Ewa Wow (1) Klub poprostu nieziemski, barman zawsze usmiechniety i sluzy pomoca :) piwko... Misio w zielonym sweterku:) Porazajace ! (1) Razem z cala rodzina postanowilismy wpasc na filizanke dobrej kawy i... Elka Piekło na ziemi istnieje:) (1) Jako osoba uwielbiająca ostre jedzenie tutaj znalazłem najostrzejsze potrawy... zenderx Restauracja na poziomie (1) Byłem tam parę razy w lato i teraz parę dni temu i uważam że to najlepsza... Marcin Wieloch lokal marzen (1) laokal marzen jedznie wino wszystko to , to strzal w dziesiatkea dzieki panu... magda pawel ;) (1) ;) ;) Clou Club - Gratulacje (1) SUPER KLIMAT MILO I PRZYJEMNIE OBY TAK DALEJ, LOKAL KAMERALNY CENY PRZYSTĘPNE... ROB