Warto (1) Byłem tam z żonką w sobotę 15 września. Od wejścia spotkaliśmy się z bardzo... Ksawery na plus/na minus (1) na plus: -dobre piwo angielskie -swietny wystrój wnętrz na minus:... W.I. pysznie,miło,pare rzeczy do zmiany.... (1) jedzonko jest pyszne , to trzeba przyznac. czasem niestety zbyt dlugo trzeba... klient007
xxx (1) bedzie jeszcze lepsze jedzenie i smaczniejsze wiecej promocji . matrix Niegrzeczna obsługa oraz agresywny i złośliwy ochroniarz :(:(:( (1) Muszę z przykrością poinformaować że ten dogodnie połozony, estetycznie... USW kolejne minusy..... (1) .…zdecydowanie należy zmienić DJ`a, który prowadził imprezę m.in.... gość Troche jest plusów, ale chyba minusów znajdę więcej (1) Plusem będzie na pewno jedzenie, ładnie podane i bardzo smaczne, ogólnie... gość Miłe miejsce dla miłego spędzenia czasu (1) Bardzo sympatyczny kameralny lokalik. Naprawdę znakomita kawa i wyśmienite... Jacek Polecam wszystkim (1) Najchetniej odwiedzany przeze mnie lokal w Trójmieście, a nawet na Pomorzu.... Cecia Mazur Piotr - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony z obsługi. Jedzenie zdecydowanie inne niż w... Mazur Piotr nie ma drugiego takiego miejsca (1) moge stwierdzic ze stuprocentowa pewnoscia, ze nie ma drugiej tak dobrej... w. godek Częsty bywalec (1) Knajpka rewelacja, fajny klimat, dla mnie zrobiona ciut na hiszpańsko... Jacinto 21 Porażka (1) Przykro mi, ale nie mogę powiedzieć ani jednego miłego słowa o tym miejscu.... A MaXim (1) nigdy w życiu nie widziałysmy ienkiego ciasta do pizzy z zakalcem; ani sosu... lubiący dobrze zjeść POLECAM (1) Bardzo miła atmosfera (jedna uwaga, kelnerka powinna zapalić świecę na stole... Pamela Moniczka - opinia (1) Zgadzam się, restauracja jest poprostu rewelacyjna, bardzo dobre jedzenie,... Moniczka najlepsze ciasto w trójmieście (1) lopez naprawde ok (1) Dobra restauracja smaczne jedzenie nawet w miarę sympatyczna obsługa fajny... Góral :D POLECAM (1) Sympatyczna obsługa, jedzenie smaczne - porcje ogromne - mogłyby być ciut... Pamela KIEPSKO (1) Kelnerka miła, ale znajomość jęz. angielskiego mizerna. Ponieważ lokal jest... Pamela