Mają chyba problemy z surówkami, o dziwo jest sezon???. (1) Zauważyłem, że coś nie gra z surówkami. Wolę świeże warzywa a chyba tego im... Miksturołaj Dobre jedzienie (1) Jestem stałym klientem,zamawiam tu od powstania pizzerii ,zawsze... no name oryginalne wnętrze bardzo (1) ciepło, miło i smacznie we dwójkę i z większą grupą też da się polecam... rumian
beznadzieja (1) obrzydliwa blond obsluga :/ smakosz Barkasssss!!! (1) Lokalik, jakiego brakowało na Monte. Dobry pomysł z napychaniem się... kalina To jest to!!! (1) W ostatnia sobotę bawiłam się tam na swoim wieczorze panieńskim. Już od... Dotik Super (1) Super atmosfera i miła obsługa. Warto przyjśc pod wieczór gdy na patio świcą... Ala Bardzo smacznie! (1) Pizza naprawde bardzo dobra, duza ilosc skladnikow! Widac,ze wszytsko... Madzia :( (1) Flaki- biala breja-bez smaku-garmaz Zrazy+kasza gryczana-dwie czarne stare... janusz Najlepsza knajpa nad morzem :)) (1) Bardzo fajna atmosfera, rewelacyjna obsługa. A placki z łososiem pycha!!!!!... Aga Marek - opinia (1) W tej wloskiej restauracji bylem raz ale napewno odwiedze ja nie raz, bo... Marek jest dobrze (1) Polecam kaczkę po gdańsku , pyszne danie.Wystrój nienaganny Poza tym miła... ania :D (1) z tego co wiem to Hik to jest Gdyni:) Doris Super bar :) (1) Zupełnie nie zgadzam się z negatywnymi opiniami... Jedzenie jest naprawdę... Lechu super obsluga (1) bylam dzis na obiedzie i musze przyznac' ze jeszcze go wspominam. jadlam... pati Miło i sympatycznie:) (1) Lokal położony nie daleko od centrum Gdańska.Warto przejść sie zasiąść przy... akinom85 SZOOOKK!! (1) Byłam STAŁA bywalczynią tego klubu (potrafilam rozwalic tam ponad 2000zł w... natti Ogólnie OK (1) Ogólnie wszystko jest w porządku. Dania dobre w przystępnej cenie ale... Adam xyzta - opinia (1) Bylam tam kilkakrotnie i musze powiedziec ze potrawy, które wybrałam bardzo... xyzta Rozczarowanie (2) Kiedy w zeszły piątek przeczytałem w prasie, że w Zielonym Dworze będzie... Jacek