Tragedia... (1) Po pierwsze na deser, ktory kosztowal 30zł czekałam 20min... po drugie jak... Marlena Doskonałe jedzenie (1) Jestem bardzo szczęśliwy z tego, że poszliśmy z rodzicami i bratem do tej... Kuba 9 lat wspaniała obsługa (1) Pinokio to świetne miejsce na zjedzenie obiadu czy też spędzenie miłego... Kasia...
Nareszcie! (1) Nareszcie powstała fajna knajpa w GDYNI!!! Ileż można jeździc do Sopotu...... Gdynianka :D (1) witam tu Jacek pozdrawiam wszystkich :) jest tu bardzo fajnie hehehhehe Jacek super miejsce, POLECAM!! (1) monika Czekolady (1) Czekolada pomaranczowa i truskawkowa sa najlepsze..... doznania smakowe... Lenek ochrona obiektu :-) (1) Ochrona pierwsza klasa. Odpowiedni mężczyźni na odpowiednim miejscu...... AGA szał by night!!! (1) Niedawno odkryłam miłe i z fajnym klimatem a co najważniejsze blisko... Martunia rewelacja (1) po remoncie lokal wygląda super, jedzenie wyśmienite, obsługa rewelacja... zadowolony klient Bardzo fajny pomysł!!! (1) Połączenia małej kawiarenki z koktail barem, maa świetną kawe, chyba robioną... smakosz-ka Meksyk to tylko tutaj :) (1) Witam. Nowa knajpka z bardzo orginalnym wnętrzem. Bardzo miła i... VDRIFT Bardzo przyjemna atmosfera (1) Piękne sale, profesjonalna obsługa i naprawdę dobre jedzenie. Idealne... Emilia Wyjątkowa (1) Świetne naleśniki oraz dania obiadowe a przy tym pomysłowy wystrój. Polecam!!! JK 77 ulubione sushi w 3miescie (1) Karla tylko dzwoniłem (1) Nie znam Hotelu ale muszę napisać, że obsługę na recepcji mają... gorgo pycha! (1) pyszne jedzenie, miła obsługa i fajny klimat. polecam evelina the best in Oliwa (1) Marcin Super (1) Otoz nie zgadam sie z kilkoma opiniami:D Obsluga zawsze jest solidna - np.... Radmak BAR PYCHOTA (1) Zdecydowanie polecam zamiast schabowego.Duży wybór surówek,moja ukochana... MIRA I STEFAN