Było lepiej. (1) Wciąż pamiętam pyszną czekoladę pitą tam w okolicy świąt dawno... Gdańszczanka Fajnie, ale bez rewelacji (1) Czekolada niezła, przyznaję. Za to obsługę ciężko nazwać miłą, w dodatku... Gdańszczanka jedynie tam wypijesz barmana:) (1) miła, przyjemna, pozytywna załoga, pozdrawiam:Agatę, obydwie Agnieszki,... będą wiedzieli
cool (1) suppper kloa mega fajnie (1) Bardzo fajny spędza się czas u tej knajpce. Bardzo wygodne fotele, jedzenie... Szczerutka i czar prysł..... (1) Zaprosiłam wczoraj znajomych ze świata na obiad do BARRACUDY.Znałam ten... Gdynianka Fajna knajpka (1) Ciekawa restauracja , piękna sala , obsluga miła.Wszystko ok kasia Fajne Barmanki (1) W Kafe Delfin sa bardzo sympatyczne i ladne barmanki.Szczegolnie jedna... zadki klient Opinia moja i mojej dziewczyny (1) Po części zgodzę się z przedmówczynią....Szef to jakiś amator.Tylko obsługa... Daniel i Madzia m. - opinia (1) Myślałam, że opinie w internecie są troche 'naciągnięte', ale myliłam się.... m. aaaaaaaaaaaa - opinia (1) a ja bardzo lubię to miejsce. zdecydowanie najlepsze drinki w Sopocie. Ceny... aaaaaaaaaaaa Pozdrowienia z Angli (1) Pozdrowienia dla calej zalogi Restauracji Kresowa i dla szefostwa przesyla... Dawid SUPER MUZYKA (1) Personel uprzejmy, goscie zyczliwi, a D.J. puszcza swietna muzyke przy... Życzliwa opinia Gdynianki (1) Dzień dobry, wybrałam się wczoraj po raz pierwszy do Barracudy, między... Amaris81 NIE POLECAM! (1) Mialam okazje byc tam na weselu! Przyjechalismy z kosciola i podano nam... Asia Brak charakteru!!!! (1) Wystrój super, ale to niestety samo tak nie zadziała.Wpadam dość często, bo... moka PRAWDZIWY DRUGI WYMIAR (1) NIE MIŁA OCHRONA, WYSTRÓJ BAMBUSOWY, TOALETA W PRZYCZEPIE, ZAPACH CYPRYSÓW... ALEX Polecam (1) Bardzo super knajpka, która przenosi w klimaty greckie. Kiedy byłam tam... Doti16 Beznadzieja (1) Na początku wszystko było ok, ale jak zmienili ulotki, powiększyły się ceny... KoleS393 oczekiwanie (1) wczoraj czekałem na obiad godzinę a Pani stolik obok godzine... fil