świetnie. (1) Świetna knajpa. Byłem tam dzisiaj na paru drinkach, w tym na "specjalnosci... alterego jedzonko - palce lizać (2) wystrój to kwestia gustu - dla mnie nieciekawy, ale moża tak ma być w... Krzy$iek :) (1) bardzo fajnie, naprawde polecam :) anka
Restauracja (1) Jest ekstra! obsługa jest miła a ceny są okej !!Polecam:) zofija PoLecam (1) BarDzo serDecznIe PoLecam TĄ resTauracJe- TanIe I DuŻe PorcJe JeDzenIa,... KLIenTKa Gorąco POLECAM !!!!!!!!!!! (1) Już na samym wejściu robi się człowiekowi przyjemnie na sam wystrój wnętrza.... turysta24 Marcin - opinia (1) Nie mam żadnych zastrzeżeń co do jedzenia podawanego w tym lokalu - zawsze... Marcin bez rewelacji (1) jedzenie dobre, ale nie przesadnie dobre, kucharz nie spelnia zyczen gosci,... gosia Sympatycznie i smacznie. (1) Mieliśmy tam komunię córeczki,było tam super,dobra atmosfera i znakomite... Małgorzata Tego brakowało w Gdyni!!! (1) Wpadłem tam ostatnio na obiad, bardzo smaczny. Obsługiwała mnie bardzo... Kamil UWAGA! (1) Uwaga, w przeciwieństwie do pozostalych knajp, wizytę polecam wyłącznie w... mary podziękowania (1) Dzień dobry Panie Grzegorzu! W imieniu swoim i Robsona :) chciałabym bardzo... Kamilla przez dwa "L" :) zadowolony (1) wreszcie powstala na miom osiedlu restauracja z prawdziwego zdarzenia gdzie... chris Wow, finally a restaurant that got it all right! (1) I must admit, it's not often that I find a restaurant that I'd consider... Jonathan Melhuish gratulacje dla kucharzy (2) gratulacje dla kucharzy, robią kawał dobrej (smacznej) roboty, niestety... Cezary Rewelacja (1) Bardzo dobre jedzonko i bardzo sympatyczna obsługa. Mimo dużego ruchu nigdy... Cichy Polecam bez 2 zdan! (1) Obsluga wielce profesjonalna, wysoka kultura gosci i obslugi i wielki... Iwona Come in & chill out (1) Po raz pierwszy w naszym kochanym miescie pojawilo sie miejsce gdzie mozna... Mai thi Reklama ! ! ! (1) Po raz kolejny byłem w Andersenie.... Wybrałem się tam z dziewczyna w... Eraser Urodzinowy obiad (1) Gustownie urzadzone wnetrze, profesjonalna obsluga: kelnerka z wlasnej... paczus