rozczarowanie (2) Wiele obiecywalam sobie po kolacji w Zielonym Dworze. Bylam na firmowej... Sz. pozdrowienia dla kucharza (1) fajnie, super jedzenie, muza może być powodzenia magar SUPER (1) Barmanka boska....prawię sie zakochałem od 1 wejrzenia....ciśnienie mi... Paweł Wilkicki
polecam! (1) Mialam juz dawno dopisac moja opinie. Bylam na kolacji z moim ukochanym.... Sz. super (1) Bardzo fajna pizzeria. Polecam gorąco ! Jarek doskonały pomysł. (1) Widać, że właścicielom zależy na właściwym poziomie a to rzadkość. Duże... Sławomir Jadłem makaron z grzybami jest OK ! .moge tylko polecać. (1) Od ok roku stołuje sie w tej restauracyjce , jadłem różne potrawy , jakis... meyson Naprawde swietny lokal (1) Zrobilismy tam przyjecie weselne. Nie moglismy lepiej wybrac. Wystroj sali... Elżbieta i Sebastian Mysior Bazyli - opinia (1) To moja ulubiona kawiarnia w Trójmieście. Polecam odwiedzanie rankiem, gdy... Bazyli I tak dalej :D (1) Jest tam pięknie!!! Smaczne jedzonko i miła obsługa to podstawa !!! Bardzo... A. frytki są do d...!!!!!!!!!!!!!!! (1) nie kupujcie za nic na świecie frytek w kuchni polskiej schabowy i devolaje... Kibic Wolnego Miasta Niebo w gębie, ale... (1) Jestem stałą klientką gdańskiej Rucoli i po raz pierwszy (i raczej ostatni)... mi mi Meksykańkie nieporozumienie (1) Jedzenie do przyjęcia,natomiast obsługa poniżej krytyki.Drugie danie... Hanna polecamy (1) wpadamy z mężem zawsze gdy tylko czas pozwala. oryginalne smaki, poczucie... Dominika i Piotr Godny polecenia lokal (1) Bylismy juz tam kilka razy; zawsze jest milo, przyjemnie i przede wszystkim... Duke Jola - opinia (1) restauracja o bardzo wysokim standarcie.Jedzenie przepyszne i dość... Jola Fatalna (1) Nigdy wiecej spozycia w tej pizzeri My TYLKO TU!! (1) Polecam nie będe się rozpisywała dlaczego, sprawdzcie sami NAPRAWDE WARTO!! Kasia S. Super obsługa (1) Pozdrowienia dla przemiłego Pana Kierownika. Pan Piotr zawsze troszczy się... K.D porażka (1) jakiś czas temu wubraliśmy się ze znajomymi na wspólny obiadek - padło na... jacek