Bardzo fajnie (1) Trafilismy tam z dziewczyną i musimy przyznać, że zarówno klimat jak i... Blackmas A mogłobyć super (1) 1. Wystrój: chyba miał nawiązywać do nazwy knajpy tj. Andersen a w związku z... Dalenne POD Kreska... (1) Lokal tylko pozornie jest nowoczesny, tak naprawde to niesamowity wechikuł... Dominik
rewelacja! (1) Wybrałam się do el-greco z rodziną jakiś czas temu i byliśmy zachwyceni.... różowa MEGA PIZZA (1) NAJLEPSZA JAKOM JADLEM JA ELLO TU AGA :))) (1) Generalnie oprócz obsługi nic się w Kreseczce nie zmienia ;-))) Nadal ta... Aga niezadowolona - opinia (1) Beznadziejny dj,ktory puszcza beznadziejna muzyke.Brudna toaleta.Ogolnie... niezadowolona do menagera (1) -brudne szklanki do tego stopnia ze nie ma sie ochoty pic nawet przez... skrzat ;];] (1) rewelka.. obsuga mila.. wystroj ciekawy.. cany niskie;] polecam Marta Nautilus (1) Jedzenie może i nie jest zle, ale....mikroskopijne "rozmiary",(2 zmieniaki )... nika:))))))) szkoda (1) szkoda ze to tylko remont bo prawdziwego żarcia takie jak było w Rhodosie to... obserwator PORAŻKA!!!!!!!!!!!!! (1) Dziś miałam wątpliwą okazję być w restauracji "Pinokio"i przekonałam się ,że... eljot72 Pani Tatiano! Tak właśnie powinna reakcja na niezadowolenie klientów (1) Przypadkowo wpadłem na tę stronę, szukając informacji o lokalizacji Tatiany... MH SUPER LOKAL (1) SUPER LOKALIK jestesmy tam stałą ekipą zawsze mozna fainie pogadać obejzeć... Papug mniam... (1) ...jedno z nielicznych miejsc gdzie kucharz nie oszczędza na przyprawach...... Fog Kelnerki SIŁACZKI (1) Teraz już rozumiem skąd te miny kelnerek. Sami wejdźcie na stronę tego... Hubert Andersen-bajkowe miejsce:) (1) Maksymalnie pozytywne doznania!:)wyobraźcie sobie centrum nowoczesnego... Kasia :) (1) Świetne miejsce,świetna muza,świetny klimat :) OBY TAK DALEJ :))))) Kamila Demi :) Kasia - opinia (1) Mialam wesele w styczniu tego roku, musze powiedziec ze bylo super , pieknie... Kasia chcik - opinia (1) super klimat w klubie i bardzo dobra muza:) chcik