Rozstanie ....

Witajcie mam problem rozstałam sie z chłopakiem bylismy miesiac, było fajnie milo przez 2 tygodnie , po 3 tygodnia zaczeły sie kłotnie on sie ciagle mnie czepiał o cos...a ja nie pozwoliłam sobie w kasze dmuchac i sie bronilam ...tak ze rostawalismy przez 3 dni az dzisiaj doszło do bardzej ostrej wymiany zdan gdzie grozi mi policja (pracowal tam ) zablokował mnie wszedzie , napisał mi w sms ze Usadzi mnie i mocno pozałuje tego...

A on jest typem egoisty ,porazki do siebie sie przyjmuje, zawsze musi byc pierwszy, gra ciagle swoja gre w necie od 4 lat....ostatnim razym widzialam sie znim niedziele pytałam sie kiedy sie spotkamy on na to ze nie wie , dzisiaj rano tez ciagle sie pytałam jego kiedy se spotkamy to powiedzial ze w srode ( ale juz z tego nic nie wyjdzie) mowil ze mu marudze ze teskno i ze chce znim sie spotkac ...a i jeszcze co szłam ciagle znim patrzał na dziewczyny i mi mowil która mi sie podoba..i ciagle opowiadał o swoich kolezankach czy to jest normalne ....

nie wiem co mam myslec wiem głupia bylam ze mu zaufałam i ze teraz mnie tak ocenia ..chodz nic mu naprawde nie zrobilam tylko mnie bolałąo ze w ciagu tygodnia nie mogl znalesc czasu a i na dodatek wczoraj tez sie wtracał nas zwiazek kolega ....wiec to tez mnie wkurzyło bardzo....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Rozstanie ....

Trzeba wybić sobie z głowy typa i koniec, musisz być silna i starać się nie myśleć, wykasować wszelkie kontakty z nim, z czasem znaleźć "pocieszyciela" :)
Powodzenia!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Daj sobie spokój z tym kolesiem !!! To jakiś świr pokręcony:/ Nie zadawaj się z nim i urwij definitywnie kontakt. Znajdziesz fajnego faceta, który bedzie miał dla Ciebie czas i będzie Cię szanował:) Znajdziesz takiego, uwierz mi :) I głowa do góry :0 A jak przyjdzie Ci do głowy pisać do niego, to lepiej pisz np do mnie na forum (może być wiadomość na priv). Pozdrawiam:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

a zapomnialam dodac ze nawet zabranial mi sie spotykac ze znajomymi i chodzic na imprezy...ale on mogl chodzi...bo jak bym poszła to odrazu rozstanie sie szykowalo ...taki byl

Więc sama podajesz kolejne powody, że powinnaś się z nim rozstać...

juz sie rozstałam ..jest wielka kłotnia wyzywa mnie od najgorszych nie chce mnie znac chodz krzywdy mu nie zrobilam nawet go nie dotknełam i najlepsze ze ja go wogole od najgorszych nie wyzywam ...najbardziej boje sie tego ze nie zaufam kolejnemu facetowi...ciezko bd odbudowac zaufanie

ja mam radę xD napisz prawdę xD

Popieram,napisz prawdę.

To jest prawda sama prawda ....

bo ciekawe co tu jest nie prawda !!???

Dziewczyno,daj sobie spokój z tym chłopakiem.Z tej znajomości nie wyjdzie nic dobrego.Juz dzisiaj Ciebie nie szanuje,grozi Ci w niewygodnych dla niego sytuacjach,jutro...weźmie się do bicia.

W realnym swiecie jest mnóstwo innych,wartościowych chłopaków i takiego znajdziesz bez trudu,być może nawet jest Ktos w zasięgu Twojego wzroku :))

Posłuchaj dobrej rady doświadczonej kobiety i GŁOWA DO GÓRY!!!

Odbudowac mozna coś,co zostało juz zbudowane.
Czałe nasze życie to wybory, złe lub lepsze. I tylko od nas zalezy jak skorzystamy z przebytych doswiadczeń - nauczy nas to czegoś,czy nie.

Zawsze jest jakieś ryzyko,ale czasami warto zrobic krok do przodu,ku nowej znajomości.

Dowiedzialam sie wczoraj ze leciał na dwa fronty ...

i jeszcze o nim myślisz?? To było do przewidzenia...

Na dodatek boje sie jednego...ale tego dowiem sie w czwartek lub w piatek ....

czyzbyś zaciązyła z tym "wspaniałym" człowiekeim??

nie wiem to sie okaze...

i pewnie będziesz kolejną samotna matką na forum trojmiasto.pl :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

rewelacja...

Nic nie poradzę ... załuje tego teraz co zrobic....

myśleć

miesiac z nim byłas i juz wskoczylas mu do łozka? albo jestes napaloną i tępą nastolatką albo poprostu nie masz mózgu. z tego co piszesz to 2 tygodnie było "fajnie", wiec z tego wynika ze przespalas sie z nim w jeszcze krotszym odstepie czasu, bo watpie zebys to zrobila gdy Cie wyzywal... Wspolczuje doboru partnera, jezeli to byla taka kanalia to dobrze dla Ciebie ze sie rozstaliscie. Moge Ci zyczyc szczescia i troche rozumu na przyszlosc. Facet szybko dostal to czego chcial i przestal Cie szanowac.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

dokładnie, święte słowa.

to TYLKO miesiąc, ida wakacje na pewno kogoś poznasz.
Z doświadczenia powiem tak - jeśli schody zaczynają się już na początku, jesli juz na początku widzisz że coś jest nie tak to czym prędziej zabieraj nogi za pas.
Ludzie się nie zmieniają, z reguły (mam za sobą 2 5 letnie związki) i wiem że przez pierwsze parę miesięcy jeśli jest kolorowo to jest to wręcz feria barw:) a dlaczego? - bo oboje staracie się być dla siebie jak najlepsi, pokazać się od tej dobrej strony, zresztą tez nie ma za wiele powodów żeby pokazywać się z gorszej...dopiero po czasie jak opadają klapki to wszystko nam troszkę powszednieje i zaczyna się zauważać takie mniej fajne sprawy.
ale jeśli gościu już po pierwszych spotkaniach chce cię kontrolowac to niech spada.

Olej go!!!!

No chcial bardzo nademna kontrole przejecia.... nic nie moglam robic tak jak wczesniej wspominiałam nawet spotykać sie ze znajomymi czyy isc na impreze bo odrazu mi grozil ze rozstaniem ... tak jak kiedys mi powiedzial ze on moze wszystko a ja Nie ....

Wiem naiwna bylam i tyle nawet wisi mi kase, karze mi przyjechac do siebie ...ale ja nie zrobie mu tej przyjemnosc bo to on powinien mi ja przywiesc a nie Ja ...

Dowiedzialam sie z Tv ze zostanie tatusiem nie wiem czy ogladliscie TVP 3 byl tam znim wywiad jak ratował ludzi tylko czemu zemna tak postapil po chamsku sie rozstał...

a ja ci powiem tak, wskoczyłaś mu do łóżka TWOJA WINA
nie powinno się wyciągać brudów prywatnych na fora publiczne, co to kogo obchodzi, daj sobie z nim spokój a nie się żalisz i piszesz jak Ci źle mnie to np. rozśmiesza całe to przedstawienie
jak się nie jest dojrzałym i jak się wskakuje do łóżka facetowi nie zabezpieczając się nie można żądać od niego wierności, wiadomo co myśli o takiej dziewczynie, a za błędy bagaż niemiłych doświadczeń dźwigasz potem sama ;) TYLE NA TEN TEMAT

Sama sobie odpowiadasz na te wszystkie zadane pytania :)
Co Ty tu jeszcze robisz, idź na plaże, na spacer... Zacznij cokolwiek robić i od razu świat będzie piękniejszy. Po co się przejmować jakimś... no :)

Twoje rozterki i sposób, w jaki o tym piszesz moge skwitować słowami Stanisława Lema:

"Gdyby nie internet, nie wiedziałabym, że na świecie jest tylu idiotów".
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

No to Abi pojechałaś :D

Piękna riposta :)

ZGADZAM SIE !!!!!!

Hejka dziewczyny ja juz nic nie rozumiem gadałam z jego żona z która jest 2 lata po slubie ...i potrafi tak skrzywdzic zone zdradzajac ze zmna a ja nic nie wiedzialam ze jest w zwiazku ...dla mnie to jest chore ....

Chora to jesteś Ty i ta Twoja historia...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dajcie jej spokój. Przecież to widać, że to upośledzona osóbka. Biedactwo....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

chyba sami jestescie uposledzeni ....widac ze tu cos pisac to od najgorszych wyzywaja....

Inne tematy z forum

Gadżety erotyczne na rocznicę z żoną (40 odpowiedzi)

Dzień dobry! W niedalekiej przyszłości będę wraz z (teraz już) żoną obchodzić okrągłą rocznicę...

DDA - Dorosle Dziecko Alkoholika - gdzie szukac pomocy? (68 odpowiedzi)

Gdzie mozna szukac pomocy? Ktore osrodki oferuja pomoc ( terapie,konsultacje z...

Tabletki powiększające piersi (15 odpowiedzi)

Jak to jest dziewczyny z tymi tabletkami. Działają czy nie działają? Bo tak sobie patrzę na...