Rozwod dobry adwokat

Witam czy ktos moze polecic dobrego adwokata z Gdyni badz Sopotu? Mam zamiar zlozyc pozew wiem ze maz niczego mi nie ulatwi potrzebuje kogos kto zaangazuje sie w sprawe i bedzie sie stawial na rozprawach. Czy ktos moglby mi kogos polecic? Pytam znajomych padaja rozne nazwiska:Halina Car, Piotr Roczkowski, ALeksandra Kluczynska, Anna Kolodziejska
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 41

Re: Rozwod dobry adwokat

Witam serdecznie, poszukuję na szybko dobrego adwokata. Nie wiem zupełnie komu zaufać bo opinie są różne. Czy może ktoś z Państwa korzystał z usług mec. Klimkowskiego? Słyszałam o nim dużo dobrego ale może ktoś jest w stanie powiedzieć coś więcej? Z góry dziękuję za pomoc.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Również polecam p. Wojciecha Borowika. Skuteczny i bezkompromisowy prawnik z dużą wiedzą przez ponad trzy lata wykazał kłamstwa mojego ex. W warto było nie przyjąć ugody męża i wywalczyć godne alimenty na dzieciaków i dla mnie . U mnie sprawa rozwodowa zakończona pomyślnie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

chyba nie ma. broni a właściwie reprezentuje ex w sprawie. chcą mi odebrać syna choć jestem normalną matką a syn fajnym, wesołym dzieckiem i wzorowym uczniem. to co napisali we wniosku do sądu chciałoby się opublikować w prasie lub telewizji... ja w życiu nie podpisałabym się swoim nazwiskiem pod takim stekiem bzdur wyślonym na potrzeby klienta na siłę. ale .. Pani Mecenas .. nawet honor i dobre imię ma swoją cenę prawda ?
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 0

mojego syna tez doprowadziła , chłopiec mimo dobrego zdania o sędzi samo zdarzenie uznaje za traumatyczne. porażka
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 1

szczerze polecam mecenas Izabele Kozlowska z Gdyni
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6

Kiedy przekazywałem nieruchomość dzieciom musiałem kilka spraw spadkowych załatwić. Załatwialiśmy w taki sposób, żebym miał prawo mieszkać do końca życia w mieszkaniu i żeby nikt mnie nie mógł w międzyczasie wywalić ;) Procedury dziedziczenia wskazywała kancelaria https://grzybkowskiguzek.pl i jestem zadowolony ze współpracy, bo o kilku rzeczach nie wiedziałem. Dużo można optymalizować.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

A jakieś opinie na temat adwokata z Gdyni adwokatkrakowski . pl ? Szukam kogoś kto pomoże mi i będzie mnie skuecznie reprezentował. Dajcie znać o swoich opiniach dotyczących współpracy z tym adwokatem.

Jeżeli zależy ci na na zaangażowaniu, wysłuchaniu i umiejętnym prowadzeniu sprawy, to zdecydowanie polecam Pana Karola Czaplewskiego. Byłam w trudnej sytuacji, w ciągłym stresie. Były mąż ciągle dawał mi do zrozumienia, że wszystko przeze mnie, że wszystko stracę. Na szczęście udało mi się wybrnąć i znowu odżyć. Poczytałam na https://czaplewski-kancelaria.pl/ o rodzajach spraw, jakie prowadzi kancelaria, o specyfice pracy i na szczęście się zdecydowałam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

W Poznaniu z własnej sprawy rozwodowej mogę polecić kancelarie Lipiński i Walczak strona ich to http://www.lipinskiwalczak.pl Sprawnie poszło i sprawiedliwie, nie tylko żona postawiła na swoje warunki jak to zazwyczaj bywa ale właśnie Pan Michał wywalczył mi adekwatne alimenty, podział majątku i widywanie moich małych szkrabów częściej niż by życzyła sobie ex żonka. Konkretna i fachowa pomoc. Prowadzą sprawy nie tylko w obrębie Poznania a są naprawdę świetni.

Tak mi się wydaje, że Maciej Zdrojewski http://kancelariazs.pl/ mógłby wam najszybciej i najlepiej pomóc. Czasami taka opcja pomocy jest niezbędna, szczególnie kiedy nie znacie prawa, a sprawa dotyczy właśnie tych wszystkich paragrafów.

Mojego syna doprowadziła ....ale na swoją i ex męża niekorzyść ...ale co przeżył syn to jego...pół dnia płakał po wysłuchaniu choć Sędzia super przeprowadził wysłuchanie
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 0

Borowik tez slyszalam ze dobry

Piękna zrobiona buzia i nic poza tym. Nie zaintersowana kompletnie sprawa ktora prowadzi, nie odbiera telefonow, nie widzi nigdy koniecznosci spotkania przed rozprawa, zawsze sie gdzies spieszy. Tylko kasa, kasa ważna. Od poczatku wie ze sprawa jest przegrana ale o tym nigdy nie powie klientowi bo dla kasy zrobi wszystko i powie wszystko. Nawet wrogowi nie polecam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Do rozwodu tylko Wojciech Borowik. Bardzo profesjonalny prawnik, zawsze stawia się na rozprawy. Rozwód zakończył się bez orzekania o winie chociaż była żona za wszelką cenę utrudniała sprawę.

Dorotko a pokuszę się o jedno pytanie, wersję znasz ze strony Pani czy Pana.
Życie mnie nauczyło, że psychopaci robią wokół siebie otoczkę ...
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 2

Madziu, ja znam podobną sprawę .... lecz tylko widzianą przez koleżanki z jednej strony. Ona chce udowodnić przemoc, której nie było w domu. Jej mąż - cudowny człowiek i ojciec. Chcąc otrzymać rozwód na dobrych warunkach, Ona robi już dosłownie wszystko, by go zniszczyć, a sąd wierzy przeważnie matkom! Dzieci chcą do ojca, a nie mogę go mieć przy sobie codziennie! Doświadczam tego, jak ważne jest wysłuchiwanie obydwu stron, a nie wiara matce, która chce rozpadu rodziny, mimo że na zewnątrz wszsytko wygląda pięknie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 11

Potwierdzam !!! Pani Hania rzeczywiście jest super !! Bardzo konkretna, rzeczowa i skuteczna.

Z tczewa Ewa Skrodzka, naprawde dobra na sali rozpraw

może głupie pytanie ale chodzi o Kozłowską, bo straciłam wątek?
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 0

Z Tczewa nie znam, ale mnie 'rozwodziła' adw. Agnieszka Kuklińska-Kłek, konkretna, skrupulatna i zna się na swojej pracy. Do tego rozumie, że rozwód to trudna sytuacja dla człowieka. polecam ją z czystym sumieniem.

Inne tematy z forum

czemu faceci zdradzaja? (137 odpowiedzi)

no własnie czemu?co wam jest brak w kobietach swoich partnerkach?jak mozna z taka premedytacja...

Szeptunka Wasylke-prosze o info (4 odpowiedzi)

Witam czy ta Pani jeszcze przyjmuje? Moglby ktos podac nr lub kiedy przyjmuje? Byloby milo jakby...

Czy to już ten czas by się zacząć martwić? (52 odpowiedzi)

Jutro mam 27 urodziny i w związku z tym naszła mnie dzisiaj pewna refleksja.. Otóż, jutro wejdzie...