Rozwod dobry adwokat

Witam czy ktos moze polecic dobrego adwokata z Gdyni badz Sopotu? Mam zamiar zlozyc pozew wiem ze maz niczego mi nie ulatwi potrzebuje kogos kto zaangazuje sie w sprawe i bedzie sie stawial na rozprawach. Czy ktos moglby mi kogos polecic? Pytam znajomych padaja rozne nazwiska:Halina Car, Piotr Roczkowski, ALeksandra Kluczynska, Anna Kolodziejska
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 41

W Tczewie masz co najmniej kilka kancelarii, najlepiej zadzwonić do dwóch lub trzech, zapytać jak to wygląda cenowo. Wiadomo, że cena uzależniona jest od tego czy to ma być rozwód z orzeczeniem o winie czy bez...
Proponuję jeszcze tutaj sprawdzić: http://www.adwokattczew.pl/kancelaria/rozwody - z tego co widzę, to w ofercie napisane, że zajmują się też rozwodami.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

A znacie może kogoś z Tczewa lub okolic od spraw rozwodowych?

tu się zgadzam
kolezanka sasiadka , cudowny czlowiek i cudowna matka, mowia o niej ,ze kazde dziecko winno miec taka matke ... a walczy o dziecko ze sprawca przemocy - i ta pani mu wierzy????? i go broni??????? szok i niedowierzanie. 3maj się kochana
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 1

Mogę polecić adwokata Pawła Lenartowicza z Kancelarii w Gdańsku, na pewno w sprawach karnych jest dobry bo osobiście miałem możliwość weryfikacji, koleżance której poleciłem prowadził jakaś sprawę o pożyczkę chyba i była zadowolona.

mnie też zastanawia co u Pana wyżej
jak się staje w sądzie z klientem i chce odebrać najlepszej matce na świecie dziecko.....pieniądze są warte ludzkiej krzywdy?
dlaczego adwokaci nie potrafia powiedzieć: nie! nie zrobię tego ....
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 1

jeśli kłamiesz jak z nut, jesteś sprawcą przemocy i manipulantem a dobro dziecka masz w d**** - polecam
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 1

doprowadza małoletnie dzieci przed sąd .
racja.
bez sumienia.
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 1

Polecaj, jeśli chcesz żeby nieletnie dziecko postawiła przed sądem!!!!!!!!!!!!! szok i żenada. ma ona dzieci ?????
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 1

Tak. Porażka to jej pytania w sądzie:):):):):):):)
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 0

adwokat Koroluk z Gdyni, zawsze miał czas i nie wysyła zastępców, tylko sam chodził na każdą rozprawę i oczywiście wygrał i zabezpieczenie i sprawę
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

taaaaaak.....przedstawia w sądzie "dowody" które nie są dowodami.. albo pisze że załącza a ich nie ma.....
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 1

po trupach do celu idzie
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 0

ta "porada" iście mistrzowska - rozwód z winy osoby, która się do niej zastosuje, praktycznie pewny

Pan za to z pewnością lubi pracować za darmo.

Podpinam się do powyższego, bardzo fajna adwokatka :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie z Gdańska ale chyba i tak mogą przyjechać http://holdingprawny.pl/dhp-adwokat-jelenia-gora/ . Za to bardzo konkretni ludzie i – jak to ktoś wyżej napisał – nie dają sobie w kaszę dmuchać. : )

Ja miałam rozwód robiony u adwokata z Witomina (adwokatpastwa.pl) - wszystko było ok i poszło gładko i sprawnie, więc mogę polecić :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ze swojej strony mogę Ci polecić Panią adwokat Małgorzata Tokarz. Pani Małgosie specjalizuje się w rozwodach więc z pewnością podejdzie do twojej sprawy profesjonalnie i solidnie. Pani Małgorzata zawsze angażuje się w sprawy, które prowadzi i robi wszystko co może, żeby sprawa zakończyła się najlepiej dla jej klienta. Z Panią adwokat możesz skontaktować się pod numerem telefonu +48 600 824 538 lub za pomocą formularza kontaktowego na stronie: https://malgorzatatokarz.pl/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Pani CAR ???? Porażka nie dość ,że wzięła za rozwód kupę kasy ,to wcale się moją sprawą nie zajmowała. Nie polecam a wręcz ostrzegam przed nią!!
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0

Beznadziejna - Mecenas i jej kancelaria. Stać ją na oszustwa i to na sali sądowej.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Kosmetyki na lato (30 odpowiedzi)

Jakie stosujecie kosmetyki na lato? Zależy mi przede wszystkim na dobrych kremach nawilżajcych,...

jaki krem na noc +30 ?? (209 odpowiedzi)

Witam! Od dłuższego czasu szukam kremu dla siebie. Mam cerę mieszaną. Jeżeli już myślę, ze w...

Naturalne sposoby leczenia (6 odpowiedzi)

Czy znacie może jakieś dobre naturalne sposoby leczenia oraz dbania o zdrowie? Co się u Was...