Rozwod dobry adwokat

Witam czy ktos moze polecic dobrego adwokata z Gdyni badz Sopotu? Mam zamiar zlozyc pozew wiem ze maz niczego mi nie ulatwi potrzebuje kogos kto zaangazuje sie w sprawe i bedzie sie stawial na rozprawach. Czy ktos moglby mi kogos polecic? Pytam znajomych padaja rozne nazwiska:Halina Car, Piotr Roczkowski, ALeksandra Kluczynska, Anna Kolodziejska
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 41

Re: Rozwod dobry adwokat

A co to za adwokat?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Warto sprawdzić u Klugmana. Teraz jest w Gdańsku Wrzeszczu . Niewiem czy zajmuje sie rozwodami, ale w 2016 roku miałam sprawe z 280 kodeksu karnego i jestem na wlonosci.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Czy był ktoś może u Wiesława Trepczyka ?

polecam adwokat Marta Kinal z Gdańska i Monika Robaczewska z Gdyni
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Ja mogę polecić Panią mecenas Natalia Zielmachowicz . Wspaniała kobieta, bardzo ciepła, ma ogromną wiedzę i doświadczenie. Jest błyskotliwa i ma cierpliwość, szczególnie do takich klientów wymagających. Zawsze wszystko objaśni, wytłumaczy, zaproponuje rozwiązanie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Bardzo dobre opinie ma kancelaria legaleo. Szczegolnie polecam jak druga strona jest zawzieta i szykuje sie niezbyt latwy proces

Polecacie Kozłowska ale która bo są dwie Izabela i Anna?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Na terenie Gdyni, jak również całego miasta działa Kancelaria Radcy Prawnego Natalii Zielmachowicz i specjalizuje się ona również w kwestii rozwodów. Kompleksowo pomoże Ci w całym procesie rozwiązania małżeństwa, ustalania alimentów, podziału majątku, rozstrzygnięcie istotnych spraw rodziny. Wydaje mi się, że lepszego specjalisty nie znajdziesz.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Nie polecam, kombinatorka.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Magdalena Augustyniak ?
Ktos moze u niej prowadzil sprawe, warta polecenia?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 9

Trąci markietingiem
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Autoreklama na grubo
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Niegrzeczna

To ta, co sama sobie opinie wypisuje :)

Dziwna jest

O nieeeeee

Byłam u pani Justyny, która ma kancelarię na witominie w akcji ratunkowej, bo poprzedni adwokat prawie nie odbierał telefonów i ciężko było się czegokolwiek dowiedzieć a rozprawa była tuż tuż. Jestem zadowolona, bo rzeczywiście mi pomogła i udało się ugrać to co chciałam na procesie. Numeru telefonu nie podam na forum ale mozna znaleźć na stronie http://www.adwokatpastwa.pl

Jak Ci sie udalo uzyskac prawo do opieki nad dziecmi ?
Czy miales jakies haki na zone?

Z tego co wiem to właśnie Cejrowski ma duże doświadczenie.
Niedawno moja siostra się rozwiodła, dlatego wiem, że ważne jest wsparcie odpowiedniego adwokata. Ja polecam serdecznie Kancelarię Pana Cejrowskiego. To właśnie z Jego pomocy korzystała siostra. Pomogli jej przejść przez ten etap szybko.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ja też korzystałam z biura P. Cejrowskiego. W Gdyni lub Sopocie to po prostu problem znaleźć kompetentnego i etycznego adwokata.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Niskie libido u mojego mężczyzny (31 odpowiedzi)

Powinnam raczej napisać zerowe libido. Mój mąż w ogóle nie chce ze mną uprawiać seksu. Właściwie...

Samodzielna nauka języka angielskiego - rady :) (153 odpowiedzi)

Hej :) Postanowiłam zacząć uczyć się języka angielskiego. Niestety finanse nie pozwalają na...

Kupujcie może naturalne kosmetyki? (84 odpowiedzi)

Cześć. Kupujcie może naturalne kosmetyki? Możecie polecić mi jakiś dobry sklep oferujący szeroki...