Rozwod dobry adwokat

Witam czy ktos moze polecic dobrego adwokata z Gdyni badz Sopotu? Mam zamiar zlozyc pozew wiem ze maz niczego mi nie ulatwi potrzebuje kogos kto zaangazuje sie w sprawe i bedzie sie stawial na rozprawach. Czy ktos moglby mi kogos polecic? Pytam znajomych padaja rozne nazwiska:Halina Car, Piotr Roczkowski, ALeksandra Kluczynska, Anna Kolodziejska
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 41

Polecam mec. Annę Storoniak z Gdańska-Moreny. Prowadzi dużo spraw rozwodowych, więc ma doświadczenie. Jest bardzo zaangażowana, poświęca dużo czasu i wszystko dokładnie tłumaczy. Prowadziła moją sprawę i byłam zadowolona;) Wynagrodzenie przystępne.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Rozwod dobry adwokat

Jeżeli chodzi o prawo cywilne to mogę polecić kancelarię http://www.duks.pl/ pomogli mi w dwóch trudnych, dość nieprzyjemnych sprawach i jestem zadowolony ze współpracy. Kompleksowe doradztwo i pomoc na każdym etapie postępowania sądowego.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Michal Mindykowsy 530-732-915
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Kołodziejska 509855591
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Można poprosić kontakt?

Zdecydowanie tak, polecam. Korzystałam przy sprawie rozwodowej pół roku temu i wszystko przebiegło bardzo sprawnie. Może nie była to wymagająca sprawa, bo polubownie zdecydowaliśmy się wszystko rozwiązać, ale zdecdowanie było czuć profesjonalne podejście do sprawy i wsparcie. od adwokata Adama Przały z http://www.adwokaci.gdansk.pl/
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Kołodziejska - zgadzam się, dobra jest.
Mindykowsk - jego domeną są rozwody i sprawy rodzinne, więc można uderzać z tymi problemami.
Gostkowski - jeden z lepszych jeżeli chodzi o odszkodowania (OC, umowy itd).
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Jestem w tym tygodniu po pierwszej rozprawie, dziękuję za polecenie Mecenas Kołodziejskiej. bałam się jak cholera tej rozprawy, nie dość, że wsparła mnie to jeszcze tak umiejętnie poprowadziła sprawę, że w zabezpieczeniu mam to co chciałam. Polecam którzy mają wątpliwości i problemy prawne z zakresu rodzinnego ale nie tylko .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Z tego co wiem to ona nie zajmuję się prawem rodzinnym tylko gospodarczym, handlowym.

Polecam małżeństwo Laskowskich z Gdyni - zarówno ona jak i on prowadzi sprawy rozwodowe. Poniżej kontakt:

Jest jeszcze taka pani mec, co ma kancelarię we Wrzeszczu - Joanna Romanów ale ona z tego, co słyszałam to chyba nie prowadzi typowych spraw rozwodowych tzn. nie reprezentuje tych, którzy chcą się rozejść tylko tych, co nie zgadzają się na rozwód. Taki mec z zasadami. Prowadziła sprawę mojej koleżanki, mi tez pomogła ale w sprawie rodzinnej.

Jeśli Ci to nie przeszkadza to ja mam dobrego adwokata, z którego usług całkiem niedawno korzystałam z racji rozwodu, ale niestety swoją siedzibę ma w Gdańsku. W razie zainteresowania podrzucam kontakt, bo uważam, że warto, szczególnie w temacie, o który prosisz. http://www.adwokaci.gdansk.pl/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

... lub Mindkowskiego. Rozwodził moją znajomą. Mimo, że sprawa byłą trudna, to udało sie przejść przez to w miarę suchą stopą.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

uderzaj do kołodziejskiej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ok, podaliście tu kilka nazwisk, ale przecież nie będę dzwoniła i pytała po papugach czy zajmują się rozwodami i ile to kosztuje... Który z nich jest dobry i znajdzie czas na pomoc w napisaniu wniosku rozwodowego, a później poprowadzi to tak jak trzeba?

Kołodziej rzeczywiście jest dobra.... Wcześniej ktoś wspomniał też o Mindykowskym i Przała. Obaj są adwokatami którzy też pomogą w zawiłościach związanych z rozwodami.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

przepraszam ze sie zapytam a jaki byl koszt sprawy rozwodowej bardzo prosze o odp pozdrawiam

witam a jaki byl koszt rozwodu u tej pani kolodziejskiej

Witam Chcialam sie dowiedziec ile mniej wiecej kosztuje poprowadzenie rozwodu u mecenas Anny Kolodziejskiej

Kołodziejska! polecam skuteczna
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Tabletki powiększające piersi (4 odpowiedzi)

Czy są jakieś? Takie które działaja? Mam niewielki biust, powoduje to u mnie kompleksy ale...

Tabletki na odchudzanie? (186 odpowiedzi)

Cześć i czołem :) Zależy mi aby schudnąc 7 kilo by powrócić do moich starych ciuchów w które...

Gadżety erotyczne na rocznicę z żoną (23 odpowiedzi)

Dzień dobry! W niedalekiej przyszłości będę wraz z (teraz już) żoną obchodzić okrągłą rocznicę...