Rozwod dobry adwokat

Witam czy ktos moze polecic dobrego adwokata z Gdyni badz Sopotu? Mam zamiar zlozyc pozew wiem ze maz niczego mi nie ulatwi potrzebuje kogos kto zaangazuje sie w sprawe i bedzie sie stawial na rozprawach. Czy ktos moglby mi kogos polecic? Pytam znajomych padaja rozne nazwiska:Halina Car, Piotr Roczkowski, ALeksandra Kluczynska, Anna Kolodziejska
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 41

Re: Rozwod dobry adwokat

Ja skorzystałam z kancelarii warszawskiej Lexon. Bardzo się obawiałam kontaktów z prawnikami, a miło się zaskoczyłam i rozprawa poszła gładko. Polecam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pani K. - porażka
popieram tę opinię 28 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kobieta i Rozwód Gdańsk. Prowadzą sprawę od początku do końca.
508114417
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7

Adwokat kosztuje od kilku stówek do kilku tys zł. Zależy od sprawy.
Znam tych obu adwokatów - mogę polecić.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pewnie jak wszędzie. W rozwodach specjalizuje się jeszcze Zbigniew Chojaczyk oraz Micha Mindykowskii. Ten pierwszy ma kancelarię przy Grunwaldzkiej a drugi przy Szymanowskiego.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 6

A droga jest? W sensie ile kosztowała Cię sprawa rozwodowa? No i jak z dostępnością?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Widząc po dacie już pewnie rozwiązałeś problem. Jeśli nie mogę Ci polecić mojego adwokata- mec. Agnieszka Kapała-Sokalska z Hallera 137/2 w Gdańsku. Resztę znajdziesz w internecie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

Polecam adwokata Pawła Giemzę jest profesjonalny, rzetelny i skuteczny
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Popieram :P
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Polecam Panią Magdalenę Kulik z Władysławowa. Prowadziła moją sprawę rozwodową w kwietniu, zakończyło się szybko na jednej rozprawie. Cenowo przystępnie. Polecam.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5

Takze polecam P.Kozłowska świetna kokretna kobieta, stawia się na każdej rozprawie, bardzo mi pomogła
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 29

Również bardzo polecam mec.Kozłowską pracowita kobieta, przykłada się do swojej pracy, bardzo mi pomogła i nie zdziera pieniędzy, wywalczy zawsze najwyższe alimenty
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 27

http://www.kancelaria-roczkowski.pl/index.html#welcome
polecam P.Kozłowska z gdynia ul.starowwiejska babka jest rewelacyjna!!!!!bardzo mi pomogła, nie zapłaciłm tteż dużo mimo że babka wiedziała że mam pieniądzę, nie zdziera z ludzi polecam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 13

Zgadzam się z opiniami. Konkretny. Ceny w granicach średniej dla rozwodów. Ale udało się uzyskać większość rzeczy na których mi zależało.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

korzystałam z pomocy Daniela Jurewicza kancelaria sukurs, dla mnie plusem było, że jest elastyczny z miejscem spotkania.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Z ręką na sercu polecam mecenas Magdalenę Kulik, tel. 505-776-798. Bardzo mi pomogła, mogłam dzwonić o każdej porze. Bardzo uważnie słucha, była na każdej rozprawie. Jestem bardzo zadowolona!! POLECAM!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 9

A gdzie korzystałaś z pomocy radcy i ile kosztowało?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mogę polecić mec. Michała Mindykowskiego z Wrzeszcza.
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 9

Mec. Urbańska
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Izabela Buszan z Sopotu
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

Inne tematy z forum

Tabletki Cum on opinie (3 odpowiedzi)

Jakie macie opinie na temat tabletek na zwiększenie wytrysku cum on? Czy rzeczywiście poprawiają...

Szukam dla siebie nowego zapachu (8 odpowiedzi)

Szukam dla siebie nowego zapachu. W cenie do 100 zł. Które byście polecili? Ważne aby nie był to...

Niskie libido u mojego mężczyzny (31 odpowiedzi)

Powinnam raczej napisać zerowe libido. Mój mąż w ogóle nie chce ze mną uprawiać seksu. Właściwie...