Rozwod dobry adwokat

Witam czy ktos moze polecic dobrego adwokata z Gdyni badz Sopotu? Mam zamiar zlozyc pozew wiem ze maz niczego mi nie ulatwi potrzebuje kogos kto zaangazuje sie w sprawe i bedzie sie stawial na rozprawach. Czy ktos moglby mi kogos polecic? Pytam znajomych padaja rozne nazwiska:Halina Car, Piotr Roczkowski, ALeksandra Kluczynska, Anna Kolodziejska
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 41

Potwierdzam, ze jeśli chodzi o kancelarię https://gautier.com.pl to można liczyć na ich duże doświadczenie w prawie i tym samym na usługi, które stoją faktycznie na wysokim poziomie. Doświadczona kancelaria z indywidualnym podejściem do klienta. Zdecydowanie na plus dla nich, to że dodatkowo każdego przygotowują do przesłuchań.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Ja Ci mogę polecić adwokat Morawską z Gdańska. Kobieta jest fenomenalna i dla niej rozwód to pestka. Mój były mąż strasznie kręcił podczas spraw rozwodowych, ale pani mecenas go pięknie załatwiła :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Pan mecenas Igor Klimkowski zawsze osobiście stawia się na rozprawach. To dla mnie ogromna zaleta. Osobiście odbiera też telefony :) Tak więc stały kontakt osobisty jest, co bardzo sobie cenię. Jeśli szukacie skutecznego adwokata to polecam numer telefonu do mecenasa Klimkowskiego: 600365228 .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7

Która pani? O kim pani pisze?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wszystkie kwestie prawne związane z rozwodem potrafią być niezwykle skomplikowane. Dlatego trzeba sobie uświadomić jedno, gdy nie uda się tego załatwić za porozumieniem stron należy skorzystać z pomocy doradcy. Można powiedzieć, że wybór adwokata powinien być przeprowadzony na podstawie jego doświadczenia. Piszę o tym ponieważ znajdziemy na rynku oferty kancelarii zajmujących się wszystkimi rodzajami spraw. Kluczem do sukcesu jest znalezienie kogoś specjalizującego się w danej dziedzie dlatego też dobry adwokat od alimentów kraków będzie optymalnym wyborem. Warto w pierwszej kolejności dowiedzieć się więcej na temat jego sukcesów w podobnych do naszej sprawach. Jeśli nie znamy nikogo osobiście to możemy zapytać na forach dyskusyjnych czy grupach społecznościowych.

Tak niestety w sądach ciągle pokutuje obraz cudownej matki polki które istniały może w minionym 100-tu leciu .Dziś sędziowie oddają dzieci matkom z zaburzeniami emocjonalnymi które wykazują chęć współpracy takiej pani z MOPS która przychodzi na godzinkę po wcześniejszym umówieniu wizyty i stwierdza ze matka jest super,a po jej wyjściu matka śpi bo jest zmęczona a dziecko siedzi i czeka zeby mamy nie obudzić ,bo będzie zła jak się nie wyśpi .jak już wstanie to pogada z wsół lokatorką zaprosi jej kolegów i jest szczęśliwa,a o dziecku jak sobie przypomni to powie mu że bardzo je kocha,i wierz mi to temu dziecku wystarczy.i to jest własnie tragiczne!!! .ojciec natomiast choć robi wszystko co tylko możliwe,aby odzyskać dziecko nawet u pani sędziny nie może się swobodnie wypowiedzieć ,bo jej typem jest matka,i nie interesują jej uczuci i wysiłki bo to tyko ojciec.SZlak może trafić,bo bez ojca mogła by se pogwizdać a nie udawać wieką biedną zyjącą z alimentów i świadczeń państwowych matkę bohaterkę.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Rozwod dobry adwokat

Odświeżając temat zostawiam pomocną treść :) https://wolczkiewicz.pl/rozwod-warszawa/

może http://www.poradyonline.lexcarta.pl

Na Latarnianej w Gdańsku mają dobrych adwokatów. Specjalizują się w różnych gałęziach prawa.

Zawsze lepiej i pewniej z adwokatem załatwiać takie sprawy.

Ja ci mogę polecić adwokat Morawską. Ma swóje biuro w Gdańsku na Toruńskiej. Pani mecenas mocno angażuje się w sprawy i walczy do ostatniej chwili o dobro swojego klienta. Mi pomogła z alimentami. Jestem jej za to dozgonnie wdzięczna.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Również polecam Pana Igora Klimkowskiego. Wysoka jakość świadczonych usług. Współpraca przebiegła bez jakichkolwiek zastrzeżeń. Sprawa zakończona pozytywnie. Polecam jeśli komuś zależy na konkretach.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 8

Polecam w stu procentach, pan mecenas Igor Klimkowski rozwiązał moją sprawę bardzo szybko. Kontakt z nim był bezproblemowy, praktycznie non stop, odpisywał na maile, odbierał telefony itd. Bardzo sympatyczny człowiek. Pojawił się też osobiście na każdej rozprawie. Warto dzwonić bezpośrednio do niego pod numer 600 365 228 .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 9

Moja adwokat wzięła tyle samo, ale na pierwszej sprawie wywalczyła mi zabezpieczenie alimentów na 4 tys zł, więc inwestycja w nią szybko się zwróciła.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Rozwod dobry adwokat

Polecam Kancelarie Roczkowski z Gdyni.
Moją sprawę prowadziła Pani Izabela, prawdziwą petarda na sali. Dobitnie przedstawiła kłamstwa mojego byłego męża, bardzo szczegółowa, drobiazgowa osoba. Pełen profesjonalizm, stały kontakt, ponadto cena w porównaniu z innymi adwokatami u których zasiegalam porady tylko na plus dla Pani adwokat. Polecam z czystym sumieniem.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Mecenas Igor Klimkowski dzięki swojej wiedzy i doświadczeniu błyskawicznie rozwiązuje wszystkie problemy prawne. Warto się z nim skontaktować telefonicznie i umówić na wizytę w kancelarii. Jestem pewna, że będziecie zadowoleni z usług.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 10

Johnny
2020-04-30 15:28:43
Mi rozwód prowadził adwokat Adam Gautier. Sprawa była mega ciężka i męcząca, a żona udawała niewiniątko. Gdyby nie jego pomoc, pewnie zginąłbym w butach. Mądry i solidny prawnik to podstawa. Zdecydowanie polecam.
Cześc mozesz coś więcej powiedziec albo podac namiary do siebie. Chcialabym wiecej informacji, potrzebuje naprawdę dobrego prawnika.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

O ile pamiętam to jest jeszcze mecenas Mariusz Olężałek. Aczkolwie on tez nie jest z Trójmiasta ale z tego co słyszałam to dojeżdża do wielu miejsc w Polsce. Poza tym też zajmuje sie prawem rodzinnym, ale te zi prawem karnym.

Ja niestety nie polece nikogo z Trójmiasta, ale mogę polecić za to adwokata z Warszawy i jest nim pan mecenas Budrewicz. Ma wieloletnie doświadczenie bo jakiejs 20 lat to po pierwsze. Poza tym od niego wychodząc z gabinetu masz praktycznie gotowy plan działania.

Ile kosztuje przeprowadzenie takiej rozprawy przez adwokata?

Inne tematy z forum

Samodzielna nauka języka angielskiego - rady :) (153 odpowiedzi)

Hej :) Postanowiłam zacząć uczyć się języka angielskiego. Niestety finanse nie pozwalają na...

Nerwica i depresja - jak wyjść z tego stanu ??? (407 odpowiedzi)

Witam, Czy są osoby na forum,które zmagają lub zmagały się z nerwicą i depresją ???? Jak...

Feromony damskie (36 odpowiedzi)

Dziewczyny czy psikałyscie się kiedyś zapachami dla kobiet z feromonami? Działają czy nie? Gdzieś...