Rozwod dobry adwokat

Witam czy ktos moze polecic dobrego adwokata z Gdyni badz Sopotu? Mam zamiar zlozyc pozew wiem ze maz niczego mi nie ulatwi potrzebuje kogos kto zaangazuje sie w sprawe i bedzie sie stawial na rozprawach. Czy ktos moglby mi kogos polecic? Pytam znajomych padaja rozne nazwiska:Halina Car, Piotr Roczkowski, ALeksandra Kluczynska, Anna Kolodziejska
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 41

Do rozwodu sprawdź adwokata Wojciecha Borowika z Gdańsk Oliwa, poczytaj na innych forach bo dużo ludzi się rozwodzi.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Polecam współpracę z mecenasem Igorem Klimkowskim. Pomógł mi zrozumieć istotę sprawy, a także przygotował mnie odpowiednio do rozprawy. Dziękuję za profesjonalne podejście i zostawiam numer telefonu bezpośrednio do mecenasa: 600365228 .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 8

Tych adwokatów jest od groma...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

ma spokój , kulturę , bystry umysł
mniej słów oznacza lepiej

zgadzam się !jakby kodeks etyki nie obowiązywał - pytania, uwagi wręcz skandaliczne
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ode mnie również idzie pozytywna opinia dla kancelarii Legal Salutaris a szczególnie dla Pana Krzysztofa . Jeszcze raz dziękuję za pomoc w mojej sprawie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Mi bardzo pomógł w tej trudnej sprawie adwokat Cejrowski. Bardzo dobrze przygotowany, nie do zagięcia. Zaangażowany w sprawę. Zrobił wszystko, co powinien, co mógł, czego się przez te wszystkie lata nauczył, żeby mi pomóc.

Może warto sprawdzić jak to wygląda jeśli chodzi o kancelarię Legalsalutaris . W moim przypadku prowadzili podział majątku i naprawdę udało się uzyskać pozytywne rozstrzygnięcie. Więc jak będą w stanie Twoją sprawę przyjąć to ja mogę Ci ich ofertę polecić.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Zapraszamy do Kancelarii Prawnej Temida mgr Danuta Pruchniewska w Gdańsku Wrzeszczu. W okresie panującej epidemii Covid-19 oferujemy darmowe porady prawne on-line oraz telefonicznie. Zapraszamy na naszą stronę internetową https://kancelaria-temida.com/ . Jesteśmy również na Fb: https://www.facebook.com/KancelariaPrawnaTemidaGdansk/
Zapraszamy!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Szczerze polecam Pana Igora Klimkowskiego. Miałam okazję współpracować z nim podczas mojej sprawy rozwodowej. Wykazał się ogromną wiedzą, empatią i zaangażowaniem. Oby więcej było takich adwokatów.

Mi rozwód prowadził adwokat Adam Gautier. Sprawa była mega ciężka i męcząca, a żona udawała niewiniątko. Gdyby nie jego pomoc, pewnie zginąłbym w butach. Mądry i solidny prawnik to podstawa. Zdecydowanie polecam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Tylko kancelaria http://slowinska-wiecha.pl

Jak szukasz dobrego adwokata na sprawę rozwodową to mi prowadził Wojciech Borowik Na pewno pomoże nawet w ciężkim przypadku.

Potwierdzam. Mecenas Klimkowski to wspaniały prawnik. Bardzo przewidujący i stosujący takie rozwiązania prawne które dorpowadzają do wygranej i złości drugiej strony - mój mąż był wręcz wku.... a jego pełnomoczniczka nie została dopuszczona do głosu. Czułam się po raz pierwszy bardzo bezpieczna. polecam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 8

również polecam

Mnie rozwodził pan mecenas Igor Klimkowski, jak dla mnie najlepszy specjalista w całym kraju. Jestem bardzo zadowolona z tego, jak szybko i sprawnie udało nam się przez to przebrnąć. Szczerze polecam, jest świetnym fachowcem i przemiłym człowiekiem.

Również pozytywne słowa ode mnie o mecenasie Igorze Klimkowskim. Wykazał się dużym zaangażowaniem. Byłam bardzo zadowolona z jego usług w szczególności z wygranej sprawy rozwodowej. Warto do mecenasa przedzwonić 600365228 i porozmawiać osobiście.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

Z Gdyni polecam mecenasa Czaplewskiego. Wiele mu zawdzięczam. Na swojej stronie internetowej ma też wiele ciekawych informacji zwłaszcza o alimentach (prowadzi bloga) - https://czaplewski-kancelaria.pl/rozwod-gdynia/

Smutna prawda. Rozwodów jest ogrom. Chyba każdy ma kogoś w rodzinie lub wśród zajmować co się rozwiódł lub rozwodzi. Ja sama byłem u mecenas Roczkowskiej, z Gdyni Świętojańskiej na poradzie w tej sprawie, ale o dziwo okazało się, że w mojej sytuacji rozwód byłby niekorzystny dla mnie finansowo. Dlatego mam uznanie dla pani mecenas za to, że nie chodziło jej o to, żeby zarobić na mnie, tylko żebym na tym najlepiej wyszła. Uważam że takie podejście procentuje, dlatego mogę polecić takiego prawnika z czystym sumieniem.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Byłem bardzo zadowolony z usług prawnych świadczonych przez mecenasa Igora Klimkowskiego. Wysoka jakość obsługi kultura i świetna znajomość tematu w połączeniu z przygotowaniem. Polecam tu numer do niego gdyby ktoś szukał tel. 600365228
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7

Inne tematy z forum

Jaki balsam do ciała polecicie (84 odpowiedzi)

Szukam aktualnie dobrze nawilżającego balsamu do ciała na suchą skórę. Co byście mi polecily?

czemu faceci zdradzaja? (137 odpowiedzi)

no własnie czemu?co wam jest brak w kobietach swoich partnerkach?jak mozna z taka premedytacja...

Szeptunka Wasylke-prosze o info (4 odpowiedzi)

Witam czy ta Pani jeszcze przyjmuje? Moglby ktos podac nr lub kiedy przyjmuje? Byloby milo jakby...